Speltips Andorra – Belarus 9/9: Bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 9 september 2023

Andorra tar emot Belarus i kvalet till EM 2024. Matchen spelas lördag den 9 september 2023 med avspark kl 18:00.

Andorra – Belarus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Andorra och Belarus har hamnat i en, på pappret, inte alltför tuff grupp, men efter fyra matcher är det här, som väntat, en bottenmöte. Väntat är också att det är Schweiz som toppar gruppen och därefter Rumänien och Israel. Belarus har tagit en poäng så här långt medan Andorra står på en inspelad poäng.

Andorra inledde EM-kvalet i våras med en förlust med 2-0 hemma mot Rumänien. Därefter lyckades man ta sin enda poäng då man spelade 1-1 borta mot Kosovo.

Vid den senaste landslagssamlingen stod man först för en fin insats som gav en hedersam 2-1-förlust hemma mot Schweiz. Den andra matchen på bortaplan mot Israel slutade sedan med förlust med samma siffror.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ingen är nöjd med kryss

Belarus åkte på en rejäl propp i EM-kvalets första omgång då man föll med hela 5-0 hemma mot Schweiz. Därefter blev det sedan förlust med 2-1 borta mot Rumänien.

I juni inledde man med en bra prestation hemma mot Israel, men det slutade ändå i en tung förlust. Man hade då ledningen med 1-0 fram till slutminuterna då gästerna vände och vann med 2-1 efter ett avgörande mål på tilläggstid. I den andra matchen fortsatte Belarus med en fin insats på hemmaplan mot Kosovo och den här gången bar det hela vägen till en 2-1-seger.

Belarus kommer nu till den här landslagssamlingen med en ny förbundskapten i spanjoren Carlos Alos som senast ledde Rwandas landslag.

Andorra och Belarus lär inte spela EM i Tyskland nästa år, men då det är sällan som de vinner några kvalmatcher så lär de vara motiverade att ta chansen här. De sistnämnda gäller nu som favoriter till omkring 1.90 gånger insatsen.

Andorra har dock stått upp bra i samtliga matcher i det här EM-kvalet och man har också gjort mål i de tre senaste. Båda lagen har också gjort mål i Belarus tre senaste kvalmatcher. Inget av lagen lär vara speciellt nöjda med ett kryss och det tror jag kan borga för en mer öppen matchbild. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till fina 2.25 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.25
Bolag: Betinia
Spelstopp: 18:00, lördag 9 september 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo