Speltips, Angers – PSG 1/12: Två speltips till runt dubbelt

Spelbloggare Publicerat: 30 november 2015

Förra veckans hörnspel satt fint när Paris Saint-Germain och Troyes rök ihop – nu testar vi ett nytt, samt ett annat spel, när Zlatan Ibrahimovic och hans kamrater landar på Stade Jean Bouin där Angers väntar.

Bortsett från att PSG hittas på toppen av kullen, med serien i praktiken redan avgjord, har Ligue 1 flera skrällar uppe i toppskiktet. Andraplatsen innehas av Caen och bronsplatsen av just blåbärsklubben Angers, som kom trea i andradivisionen under fjolåret och var tippat i botten till denna säsong.

Att nykomlingar överpresterar smått till en början, för att sedan falla tillbaka in i ”normal” standard är inte alltför ovanligt. Nu har förvisso Angers presterat långt över alla förväntningar – men visst talar det mesta om att man kommer tappa mer desto längre spelåret lider.

Klasskillnad

Vi har redan fått se tendenser på detta, det väntade tappet. Nu avvärjdes förvisso Lille med 2-0 senast, men dessförinnan hade fem vinstfria matcher radats upp; tre förluster och två kryss. Litet smakprov över hur det kommer se ut framöver?

PSG kör över allt och alla för tillfället. 4-1 mot Troyes senast innebar den nionde raka vinsten i seriespelet, varav sex med minst två baljor. Ofta större siffror än så.

Oerhört överraskad över hur fina siffror vi får på spelen i PSG:s favör och att de ska vinna med minst två strutar spelas till smakrika 2,08x hos Bet365 – siffror jag skulle köpa mot nästan alla motståndare i serien just nu.

Fortsatt bra betalda underspel

Kan inte hålla fingrarna borta från hörnmarknaden heller… Precis som senast när PSG var ena halvan av en match, den andra stod Troyes för. Då spelade vi under 10,0 hörnor till finfina 1,88x – och eftersom slutsiffran landade på nio stycken satt spelet.

Detta var alltså trots att det skapades hörnor till höger och vänster under den första tredjedelen av matchen. Därefter fick vi skåda hur det brukar se ut – ett PSG med stort bollinnehav och med attackerna fokuserat centralt i planen.

7, 4, 2, 5, 3, 3, 5, 4, 3, 4 är antalet hörnsparkar som PSG skapat i sina senaste matcher och i de flesta av dessa har hela matchlinan klivits under.

Nu möter man ett Angers med främsta sina kvaliteterna i defensiven – det finns inte på karten att de kommer vilja pusha upp tempot medvetet här, utan istället ställa upp bussen och försvara 0-0-resultatet från matchstart med näbbar och klor. Som det brukar i PSG:s matcher med andra ord…

Under 10,0 hörnor (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tio – blir vårt andra bidrag från matchen till 1,80x.

Speltips:

Speltips: PSG -1,5 mål (asian handicap)
Under 10,0 hörnor (asian handicap)
Odds: 2,08 / 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, tisdag 1/12
TV:  cmoresport logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Angers 12,00
Oavgjort 5,30 unibet logo
PSG 1,33 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,00
Under 2,5 mål 1,86 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: