Speltips Argentina – Brasilien 11/7: Final i Copa America

Simon Pålsson Publicerat: 10 juli 2021

Drömmarnas drömfinal väntar i Copa America när Sydamerikas två bästa landslag, Brasilien och Argentina, gör upp om titeln i årets turnering.

Argentina - Brasilien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Som vi har väntat på att få se den här matchen och till skillnad från senast det begav sig blir det alltså Argentina och Brasilien som faktiskt gör upp finalen av Copa America.

Senaste gången, 2019, var det Brasilien som vann och då slog man Peru i en överraskande tät final. Men kom ihåg att Brasilien har vunnit fem titlar sedan Argentina vann sin senaste – och argentinarna har aldrig vunnit på 2000-talet.

Det innebär bland annat att Lionel Messi fortfarande (!) inte har vunnit en stor titel med sitt landslag. Han har förlorat finaler i Copa America och såklart en tung VM-final mot Tyskland, året då en viss Mario Götze blev stor matchhjälte.

Kanske är det äntligen dags för Lionel Messi att tysta alla tvivlare? Samtidigt är spelbolagen helt överens om att Brasilien är klara favoriter inför den här matchen.

Efter att turneringen flyttats i sista stund är det också Brasilien som spelar på hemmaplan och i ett finalskede är det såklart en stor fördel. Domare för dagen är Esteben Ostojich, om det nu spelar någon roll. Han är från Uruguay.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på Copa America

Om vi ser till hela mästerskapet öppnade Brasilien väldigt starkt med 7-0 på sina två första matcher, men sedan har man sett lite mer krampaktiga ut. Både mot Chile och Peru i slutspelet har man vunnit med uddamålet, 1-0, efter väldigt täta matcher.

På pappret har man en enormt stark trupp och inför finalen mot Argentina ser man ut att kunna formera sitt starkaste lag igen. I fokus hamnar såklart Neymar, men min känsla är att det är bredden som framförallt talar för Brasilien mot Argentina.

Argentina slog Ecuador med enkla 3-0 i kvartsfinalen, men var rejält illa ute mot Colombia i semifinalen. Där krävdes straffläggning innan man kunde säkra en plats i finalen mot Brasilien.

Allt talar för att Lionel Messi eller Neymar ska fälla avgörandet här. Det är i den här typen av matcher som lagens största spelare måste kliva fram. Men vem blir det som avgör?

Bara det att linan för korten ligger på 5,5 kort i matchen säger en del om vilken match som många tror väntar. Min känsla är att det blir betydligt öppnare än vad spelbolagen tror. Ett tidigt mål kan onekligen sätta tonen här.

Över 1,5 mål spelas till 1.50 gånger insatsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 1,5 mål
Odds: 1.50
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 02:00, söndag 11 juli 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: