Speltips, Argentina – Colombia 16/11: Nattmacka från VM-kvalet

Spelbloggare Publicerat: 14 november 2016

Det är kniven mot strupen för Argentina i det sydamerikanska VM-kvalet efter fyra raka matcher utan vinst. När de välkomnar ett kompetent Colombia till Estadio San Juan del Bicentenario, är det befogat att ifrågasätta deras stora favoritskap på oddsfronten.

Ofta rentav dominanta i Sydamerika, men kvalet mot världsmästerskapet i Ryssland 2018 har inte varit speciellt lyckat för Argentina. Fyra matcher utan vinst är uppradade efter varandra och de hittas på död mark, utanför de platser som leder vidare, men har bara en pinne upp till kvalplatsen och till direktområdet likaså.

Och två pinnar upp hittar vi just – Colombia. De är placerade på tredjeplatsen och såvida en förlust kan undvikas här är det fortsatt i en bra position framöver. Dock, lite bitter eftersmak efter två raka hemmakryss – mot Uruguay och Chile. Ändå kompetent och tufft motstånd, så under all kritik är det förstås inte.

Colombia med bra chans

Det är inte annat än missvisande att Argentina är nedplitade som så pass stora favoriter som oddsen vill antyda inför den här matchen.

Som nämnt och säkert bekant; det är kris i Argentina. 0-3-förlusten borta mot Brasilien senast var den fjärde raka kvalmatchen utan vinst och dessförinnan förlorade man faktiskt över Paraguay – på hemmaplan. En del chanser skapades senast mot Brasilien, men ineffektiviteten var total och försvarsspelet svajigt.

När inte ens Leo Messi kan förvalta sina målchanser, då är det någonting som står snett till…

Colombia fick ”bara” 0-0 hemma mot Chile senast, i en match där anfallsspelet var lite avtrubbat. Nu rapporteras dock Radamel Falcao, som visat upp mycket fin målform, vara redo för 90 minuter och det stärker Colombias offensiv markant.

Hur som helst; Colombia är fullt kapabla, en av de bättre fotbollsnationerna i Sydamerika – och mot ett Argentina i rådande form ska de ses med klart större chans till poäng än vad oddsen vill avslöja.

Colombia +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsförlust – spelas till 1,91 x insatsen hos Titanbet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på hela 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Colombia +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 00:30, natten mot onsdag 16/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: