Speltips Argentina – Ecuador 4/7: Copa America-kvartsfinal

Rasim Reiz Publicerat: 3 juli 2021

Copa Americas kvartsfinaler avslutas med den sista slutspelsmatchen när Argentina spelar mot Ecuador natten till den 4 juli 2021.

Argentina - Ecuador

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det spelas även spännande fotboll på andra sidan Atlanten rättare sagt i Copa America där natten till söndagen Argentina-Ecuador drabbar samman i kvartsfinalen.

Argentina som verkligen är i form där man vunnit 3 av 4 matcher där en Lionel Messi även han har hittat formen och leder det här landslaget framåt och siktet är såklart att stå där som mästare men först väntar alltså Ecuador i kvartsfinalen.

Ecuador tog sig vidare i Grupp B genom att komma fyra i gruppen på endast 3 poäng på 4 matcher där man kryssade 3 matcher, så alltså ingen vinst men man lyckades kryssa mot självaste Brasilien i sista omgången och det får väl ses som en skalp i sig. Det är ett hårt arbetande lag som inte alls håller samma nivå som stjärnspäckade Argentina.

Argentina har allt att förlora här medans Ecuador kommer ut som underdogs och det är nog ingen som förväntar sig en skräll här. Ett Argentina med så pass spelskickliga spelare kommer vara spelförande från start och med en Lionel Messi som oftast spelar på en egen nivå så kan jag inte se hur det här Ecuador ska klara att stå emot under 90 minuter.

ANTAR DU UTMANINGEN? Lucky Sports har en rolig och utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds i Copa America

Jag tror vi får se full fart från början från Argentina och får man ett mål så blir det ytor och med den kvaliten i laget så kommer man straffa Ecuador. Underskattningen är nog Argentinas största utmaning men med den rutinen i laget så tror jag inte man går in i den fällan.

Tittar vi på spelmarknaden så är Argentina storfavoriter och oddset visar ju det väldigt tydligt.

Jag väljer dock att snegla på målmarknaden hos Argentina och jag tror man kommer lösa minst 2 mål i den här matchen mot ett betydligt svagare motstånd.

Mitt spel landar på Argentina över 1,5 mål till trevliga 1,70 gånger pengarna och det oddset hittar ni hos Lucky Sports.

Lycka till och ha en fin helg!

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Argentina över 1,5 mål
Odds: 1.70
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 03:00, söndag 4 juli 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: