Speltips Arsenal – AFC Wimbledon 22/9: Ligacupen

Simon Pålsson Publicerat: 22 september 2021

AFC Wimbledon har ett bra skrälläge borta mot Arsenal i Ligacupen, men frågan är om Mikel Arteta verkligen har råd med en förlust?

Arsenal - AFC Wimbledon

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med tanke på hur Arsenal har öppnat säsongen i Premier League kan man tycka att man borde rotera ordentligt på laget, för att spara energi inför vad som komma skall med viktiga matcher hemma i Premier League till helgen.

Men samtidigt har Mikel Arteta pressen på sig att göra resultat och en förlust hemma mot ett lag som AFC Wimbledon hade verkligen inte landat väl, alldeles oavsett hur han väljer att formera sitt lag.

Därför tror jag ändå att Arsenal kommer att ha många bra spelare på planen från start, samtidigt som AFC Wimbledon säkerligen tar fram sitt kanske allra starkaste lag. Det känns inte som att man behöver vila någonting.

AFC Wimbledon förlorade senast, men har öppnat bra i League One och är ett topplag med förhoppningen att spela i Championship nästa säsong. Bara det faktum att man får spela mot ett lag från Premier League här kommer att vara mycket inspirerande.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på AFC Wimbledon

Inför den här matchen kommer Arsenal till spel utan sin avstängde mittfältaren Granit Xhaka, varpå vi redan nu vet att man inte har starkaste lag på planen.

Mohamed Elneny och Kieran Tierney har båda problem med skador och kommer troligen inte heller att riskeras i den här matchen mot AFC Wimbledon.

AFC Wimbledon ska enligt rapporter ha alla spelare tillgängliga och det säger sig själv att det är en enorm fördel en sådan här kväll. Nu kan man gå för skrällen om man känner sig motiverade.

Utan att egentligen kunna veta hundraprocentigt är vår känsla att AFC Wimbledon tar sig an matchen med fullt fokus och att man ser ett bar skrälläge här.

AFC Wimbledon +2,75 (asian handicap) spelas till 1.79 gånger insatsen hos ComeOn. Nu litar inte jag på Arsenal och framför allt ser jag inte att laget har en utklassningsseger i sig. AFC Wimbledon borde kunna streta emot bra.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: AFC Wimbledon +2,75 (asian handicap)
Odds: 1.79
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 20:45, onsdag 22 september 2021

Jämför odds: