Speltips, Arsenal – Barcelona 23/2: Katalanernas favoritskap överdrivet

Spelbloggare Publicerat: 22 februari 2016

Barcelona öppnar sitt slutspelsäventyr i Champions League mot Arsenal på Emirates Stadium – och vi anser att mästarna blivit alltför stora favoriter. Detta borde ha alla möjlighet att bli en tät batalj.

Tips: Vi har samlat alla bonusar från de bästa spelbolagen på ett och samma ställe.

David mot Goliat.

Arsenal och Barcelona är två klubbar med en liknande fotbollsfilosofi, men att katalanerna hanterar den bättre och har en extraväxel kontra sina motståndare råder det överhuvudtaget ingen tvekan om. Barcelona är den bättre parten, men ja; över 180 minuter kan vad som helst hända.

Marknaden över vilken sida som ska avancera vidare står i 5,00-1,18 – och det visar på den stora klasskillnaden mellan parterna.

De stora favoriterna att kamma hem hela CL är förstås – just Barcelona. De är mästare och ser fenomenalt starka ut; övertygade rejält i gruppspelet, är etta i Primera División och topptrion Suárez-Messi-Neymar är sylvass.

Arsenal har inte i närheten av samma status i Europa. Ses som en liten utmanare, men de brukar ha problem väl i slutspelet. De var extremt illa ute i gruppspelet, men efter en fantastisk slutspurt plockades till slut andraplatsen före Olympiakos på bättre inbördes målskillnad.

Starkt plusspel på handikapplinan

Att Barcelona ska vara oddsfavoriter även i det här enskilda mötet, det är såklart rättvisande. Men är det motiverat att 1×2-marknaden står i 5,00-4,20-1,73? Nja. Hade velat jämna ut de siffrorna något i egenskap av oddssättare – nu är det istället bara att tacka och ta emot. Skrällvärdet finns där.

Tycker att Arsenal sett solida ut på sistone. Inte så att offensiven sprudlar, men bakåt har det varit stabilt och det kanske den viktigaste nyckeln för en eventuell skräll – att hålla lakanen täta. Så täta som möjligt.

Gästerna lär inte spela samma typ av superinriktad anfallsfotboll som de brukar här – det är trots allt match ett av två, på bortaplan mot en stark motståndare. Lär bli att safe:a lite vid händelse av att man får in 1-0. Kryss borde också köpas på förhand.

När en topptrio som S-M-N lurar i vassen, då kommer Arsenal, självfallet, inte vilja bli alltför sårbara, utan istället anfalla med viss försiktighet.

Arsenal +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsförlust – köper vi till 1,75 x fläsket utan att blinka.

Rygga spelet här, och få en unik bonus på 1 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Arsenal +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:
Spelstopp: 20:45, tisdag 23/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Arsenal 5,00 betway logo
Oavgjort 4,20 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Barcelona 1,73 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,65
Under 2,5 mål 2,38 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: