Speltips, Arsenal – Bayern München 20/10: Vi dubblar polletterna

Spelbloggare Publicerat: 20 oktober 2015

Fotboll från det absoluta finrummet på tapeten – det handlar om Champions League. Ett Arsenal med kniven mot strupen ska försöka stjäla tre pinnar mot de tyska dominanterna, Bayern München. En lite väl tuff uppgift?

Ladda upp spelkassan: Här är de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag!

De engelska jättarna brukar ha det svårt att uträtta mycket i Europa och Arsenal är ett typexempel på detta, inte minst detta år. De två inledande matcherna, mot på pappret klart sämre Dinamo Zagreb och Olympiakos, har båda slutat i förluster. Gruppens tänkta slagpåsar.

Ska slutspelet nås, då får det här inte sluta med en förlust och helst av allt en trea. Bara att titta till tabellen för att se hur mörkt det ser ut, hur desperata man måste vara.

1. Bayern München, 2: 2-0-0, 6 poäng, 8+
2. Olympiakos, 2: 1-0-1, 3 poäng, -2
3. Dinamo Zagreb, 2: 1-0-1, 3 poäng, -4
4. Arsenal, 2: 0-0-2, 0 poäng, -2

Bayern München sitter helt klart i en bättre sist och skulle i praktiken kunna spika en plats i slutspelet vid händelse av en trea här. Vinsterna som plockats har varit stenklara – 0-3 borta mot ett hemmastarkt Olympiakos imponerar enormt, 5-0 hemma mot Dinamo Zagreb likaså. Man har redan satt ton och visat att det skiljer ett par klasser till konkurrenterna här.

Vann både 2013 och -14

Arsenal är bättre än de hittills visat, det är odiskutabel fakta – men det är sällan man kommer upp i nivå i CL. Vad det handlar om är svårt att sia. Känns dock rätt irrelevant just nu. Måstematch nu, förlust och det ser oerhört mörkt ut. Man måste ändå, vid ett eventuellt oavgjort resultat en bit in i andra halvlek pusha upp positionerna. Man har inte råd med annat.

Det lär passa Bayern München perfekt. Att skänka bort ytor till den tyska maskinen brukar bara sluta på ett sätt – i katastrof. Total katastrof.

Formen är det inte något fel på i Bayern heller; nio matcher in i Bundesliga har man ännu inte tappat en enda pinne och målskillnaden är makalösa 29-4. Inte sett sämre ut här i CL, som nämnt, heller.

Alltjämt en del skadebekymmer för tyskarna, men ingenting nytt på tapeten och det manskap som fått spela den senaste tiden har sannerligen hållit flaggan i topp.

Både 2013 och 2014 möttes dessa två här i CL – båda matcherna i London slutade med bortavinster. Två mål som skiljde parterna åt i matcherna också.

Bör helt enkelt vara klasskillnad här och känslan är att marknaden kommer spela ner tvåan till närmare avspark. Dubbelt betalt plockar vi för den redan nu. Finns hos en rad olika bookies, bland annat vår favorit – William Hill. Öppna ett konto hos dem och erhåll 1 000 kronor i bonus.

Riskfritt livespel värt 250 kr på matchen

Bet365 ger nya och befintliga kunder ett riskfritt livespel värt 250 kr på Arsenal – Bayern München.

Så här fungerar det:

1. Öppna ett konto och få 1 000 kr bonus här (eller logga in om du redan har ett konto).

2. Lägg ett spel inför avspark värt max 250 kronor.

3. När matchen är igång lägg ett livespel till samma belopp (max 250 kr) och om det missar återbetalas insatsen för livespelet. OBS! Det är ditt första livespel på matchen som räknas som ditt riskfria.

Speltips:

Speltips: Bayern München vinner, rak tvåa
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 20/10
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Arsenal 4,10 mybet logo
Oavgjort 3,85 titanbet logo
Bayern München 2,00 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,61 superlenny logo
Under 2,5 mål 2,45 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: