Speltips Arsenal – Chelsea 1/8: Final i FA-cupen

Simon Pålsson Publicerat: 1 augusti 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är äntligen dags för den sista riktigt heta engelska matchen för den här säsongen, när Arsenal och Chelsea möts i FA-cupfinal den 1 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter en lång och märklig säsong är det nu dags att ta den engelska fotbollen för den här säsongen i mål när finalen av FA-cupen spelas på lördagen. Det här blir alltså den sista chansen till en titel för Arsenal och Chelsea.

Ett Londonderby, ett rivalmöte och en match om det som blir lagens enda titel den här säsongen är alltså vad som står framför oss. Kan man tänka sig någonting bättre sätt att avsluta fotbollsåret på? Egentligen inte va?

Chelsea gäller som spelbolagen favorit, och det kan man förstå med tanke på tabelläget i Premier League där man gick till Champions League medan Arsenal inte ens kunde mäkta med en direktplats till Europa League. För deras del går det att säkra en kvalplats med hjälp av en vinst här i FA-cupfinalen.

Men drivkraften är förmodligen lika mycket en titel och det gör att vi har goda förhoppningar om att få se en match där båda lagen går för vinsten. Formen på slutet har också varit ganska bra i båda läger – och främst offensiven sticker ut.

Målspel i FA-cupen

Arsenal har gjort sig kända som det lag som har allra flest avbräck på grund av skador, och det är minsann ett rykte som man ser till att behålla under den här säsongen och hela vägen in i mål. För läget i truppen inför den sista avgörande matchen på den engelska fotbollssäsongen är inte det bästa. Det måste man ta och erkänna på förhand.

Gabriel Martinelli, Calum Chambers, Bernd Leno, Pablo Mari, Shkodran Mustafi och Cedric Soares kommer inte att kunna spela. Det kommer inte heller Matteo Guendouzi göra, men förhoppningen är att man ska kunna få in Mesut Özil i spel. Men även det får anses vara väldigt tveksamt.

I bortalaget är det bara Billy Gilmour som är garanterat borta, och det är inget vidare avbräck att prata om. Det ska sägas att N’Golo Kanté är tillbaka i träning, men man får nog se det som tveksamt att han startar här. Däremot är Willian intressant då han nu ska spela sin potentiellt sista match i Chelsea – innan det som kan bli en flytt till Arsenal. Lite lustigt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,73 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,73
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:30, lördag 1 augusti
TV:  kanalnio logo
Stream:  dplay logo