Speltips, Arsenal – Hull City 11/2: Tidig avspark på Emirates Stadium

Spelbloggare Publicerat: 10 februari 2017

Ett Arsenal vars maskineri hackar mot ett Hull City som levererat fantastiskt de senaste veckorna. Det har vi att vänta vid 13:30 och två timmar framåt på Emirates Stadium, varifrån ett par målpolletter skickas in.

Hämta en ny bonus: Vi listar Sveriges bästa odddsbonusar just nu. Klicka här för att komma till bonusguiden!

1-2 i baken hemma mot Watford följdes upp av en 1-3-torsk mot lokalrivalen tillika serieledande Chelsea. Situationen hade, utan tvekan, kunnat vara bättre hos ”Gunners” som nu droppat ner till fjärdeplatsen i serien och har tre pinnar upp till tvåan Tottenham. Hård konkurrens om de där CL-biljetterna…

Här är ännu en match där Arsenal presenteras som stora favoriter – och som formen ser ut, ändå sköra sådana. Skrällbud?

För på andra sidan står dessutom ett just nu slagkraftigt Hull City, som var helt uträknade i Premier League inför spelåret. Föga förvånande hittas de också i det röda tabellområdet, som tredjejumbo, men med fyra pinnar på de två senaste matcherna  – oavgjort, 0-0, borta mot Manchester United och en 2-0-vinst mot Liverpool – har deras aktier åtminstone stärkts i bottenstriden.

Hector Bellerin är ett frågetecken för Arsenal medan Ramsey och Cazorla är skadade. Xhaka står som avstängd, men kan det ens tituleras som ett minus? Hull City har haft stora skadeproblem sedan en tid tillbaka och kommer till spel utan bland andra Dawson och Hernandez.

Ingen ”walk in the park”

Här kan Arsenal ställas inför problem.

Hull har visat prov på ett solitt försvarsspel de senaste matcherna, mot liknande motståndare; hållen nolla och en pinne mot Manchester United (b) och hållen nolla samt vinst mot Liverpool (h). Det kan inte viftas bort och det är omöjligt att dra möjliga paralleller till den här matchen.

Och framförallt växer den här tanken i och med Arsenals stora problem; två katastrofala insatser. Nu har de med all säkerhet tryckt mycket på att hålla ihop försvaret; att inte bli för sårbara vid bolltapp. Den här matchen ska ju ”Gunners” ändå föra med järnhand.

Tror därför att Hull kan klara av att hålla ihop det helt okej, men framåt borde hotet trots allt vara rätt litet. Finns inte utrymme att offra mycket på bortaplan, speciellt på en arena som Emirates och mot ett motstånd som Arsenal.

Kan säkert bli på tal om viss rotation – annars också en motivationsfråga – hos Arsenal i och med kommande veckas CL-batalj borta mot Bayern München. Blickarna redan där?

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre mål – spelas till 2,08 x polletterna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30, lördag 11/2
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: