Speltips, Arsenal – Hull City 20/2: Målspel från ”oönskade” matchen

Spelbloggare Publicerat: 19 februari 2016

FA-cupens femte runda öppnar Arsenal och Hull City, som båda verkar ta rätt lätt på den här fajten, på Emirates Stadium – och vi investerar i ett målpartaj.

Få matcher är oönskade att ha i schemat. Det kanske är lite tufft att titulera denna som en sådan, men mycket närmare kommer man inte. Motivationen inför den femte FA-cuprundan kunde knappast ha varit mindre för varken Arsenal eller Hull.

För Arsenal väntar CL-åttondelsfinalens första möte mot Barcelona redan på tisdag och fem dagar efter det en betydelsefull seriebatalj mot Manchester United. Och för Hull, som precis som Arsenal är mitt i en toppstrid, fast i Championship; inom loppet av mindre än en vecka efter denna match står de inför två brutalt viktiga toppmatcher.

Det är förståeligt att FA-cupens femte rundas öppningsmatch känns iskall på förhand. Detta är helt enkelt varken prioritet ett, eller ens två just nu.

Spelet suttit i 9/11 senaste

Däremot borde det kunna bli 90 underhållande minuter för oss åskådare – och jag är inne på att det kan bli på tal om ett målpartaj.

Rotation är annonserat från båda håll. Lär förstås bli en del mer i Arsenal, men i och med den lättnade skadesituationen ser det ut som att de offensiva pjäserna Theo Walcott och Danny Welbeck, som båda hoppade in senast mot Leicester och med varsitt mål vände 0-1 till 2-1, kommer få starta. Kvalitetsspelare och formen verkar ju finnas där. Friska fläktar!

Mot ett roterande Hull, då borde det kunna bli proppen ur. Hull är i sin tur inte ofarliga framåt och det finns en god möjlighet att toppstrikern Abel Hernández, 16 mål i Championship, startar. Lite tunt om så inte blir fallet, men undertecknad skulle inte bli förvånad om Arsenal själva står för tre baljor och således löser 2,5-målslinan.

Lagen har en nutida historia av att bjuda på just – målrika och underhållande matcher. Vid upprepande tillfällen i FA-cupen också. 9/11 senaste inbördes matcherna har innehållet minst tre baljor. Statistik som blir ännu starkare nu?

Över 2,5 mål spelas till 1,95x hos Bet365 utan att blinka.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:45, lördag 20/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Arsenal 1,60 williamhill logo
Oavgjort 4,20 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Hull City 7,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,95 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 1,92 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: