Speltips, Arsenal – Manchester United 4/10: Jättarnas kamp

Spelbloggare Publicerat: 3 oktober 2015

Serieledande Manchester United besöker rivalen Arsenal på Emirates Stadium under söndagseftermiddagen och då anser vi att värdens favoritskap är alltför stort.

Ladda upp spelkassan: Här hittar ni de bästa bonusarna från 24 spelbolag, flera helt unika och bara tillgängliga för våra besökare!

Potential att bli en fantastisk match, detta.

Det handlar om två starka titelaspiranter; fyran Arsenal mot serieledande Manchester United. Tre pinnar skiljer dem åt och en förlust är helt uteslutet för båda sidorna – ofta den här typen av matcher som blir helt avgörande när spelåren ska summeras.

Arsenal är helt makalöst svårbedömda just nu; man kan stå för kalasprestationer ena veckan, för att falla ihop totalt den andra. Bara att kolla mot vilka som förlusterna kommit mot: West Ham, Dinamo Zagreb, Chelsea och Olympiakos – tre av fyra som, på pappret, är klart sämre och en vars kvalitéer är på en liknande nivå.

CL-premiärtorsken över holländska PSV blev vändpunkten för Manchester United – nu står man på fyra vinster i följd mot Southampton, Ipswich, Sunderland och Wolfsburg. Tre av matcherna på hemmaplan, men det är ändå stärkande besked vi fått från serieledaren.

Oddsrörelser att vänta

2,10-3,75-3,80 står 1×2-marknaden i. Vill mena att oddssättarna är käpprätt åt helvete fel ute här – hade själv inte köpt ettan om vi inte fått runt tre decimaler bättre betalt för den. Oddsrörelser åt det hållet kan vi också vänta oss. Skulle inte bli förvånad om marknaden är så pass förändrad till strax innan avspark.

Ojämna, ja. Arsenal kan förstås kliva fram och bjuda på en helgjuten prestation nu, men formen av de senaste prestationerna att tyda har jag svårt att tro det. Förlust hemma (!) mot Olympiakos i veckan i CL och man har även fallit flera andra matcher där man hållit i favoritskapet – 2-0-3 är facit i formraden.

Bättre sits sitter de inte i med alla skador. Förutom Jack Wilshere, Danny Welbeck och Thomas Rosicky, som är borta sedan tidigare, är Laurent Koscielny osäker för spel, precis liksom Mathieu Flamini samt Mikel Arteta. Stora namn, de flesta.

Bättre skaderapporter från United; bara Luke Shaw och Marcos Rojo är out.

Och ja, formen ser bra ut för United; fyra raka vinster och i veckan avvärjdes starka Wolfsburg med 2-1 hemma på Old Trafford. Faktum är också att Arsenal inte lyckats vinna över United på de åtta senaste försöken i seriespelet, varav tre slutat oavgjort.

1,92 x polletterna hos Bet365 för Manchester United +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – måste helt enkelt plockas.

Riskfritt livespel värt 250 kr på matchen!

Bet365 bjuder nya och befintliga kunder på ett riskfritt livespel på matchen. Så här fungerar det.

1. Öppna ett konto här och få  1 000 kr bonus eller logga in om ni redan är kunder.

2. Lägg ett spel inför avspark på matchen (max 250 kr).

3. Lägg sedan ett livespel på matchen till samma värde (max 250 kr). Om det spelet missar återbetalas insatsen. Kom ihåg att det första livespelet man lägger på matchen räknas som det riskfria.

Speltips:

Speltips: Manchester United +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 4/10
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Arsenal 2,10 williamhill logo
Oavgjort 3,75 unibet logo
Manchester United 3,80 betsson logo
Över 2,5 mål 1,85 unibet logo
Under 2,5 mål 2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: