Speltips, Arsenal – Southampton 2/2: Två speltips – till 2,00 respektive 4,00

Spelbloggare Publicerat: 2 februari 2016

Arsenal söker revansch mot Southampton på Emirates Stadium – målmöjligheterna känns stora på förhand och vi landar i två slutsatser.

Snabblänkar: Oddsen | Speltipset | Läsarnas röst | Statistiken | Startelvorna

Upp i topp eller ner till fjärdeplatsen – mycket kan hända för Arsenal under tisdagskvällen. Toppskiktet har tätnat ihop rejält; upp till ettan Leicester, vilka möter Liverpool parallellt med denna batalj, skiljer tre pinnar medan man står på sämre målskillnad än Manchester City. Ärkerivalen Tottenham jagar två pinnar bakom.

Southampton har, som känt, haft ett tufft spelår, men verkar ha fått maskineriet att snurra på alltmer felfritt. Hemmavinster över Watford och West Bromwich följdes upp med en 1-0-seger borta över Manchester United senast och man börjar få kontakt med konkurrenterna på Europaområdet. Till femman, just United, är avståndet på fyra pinnar.

Målrikt att vänta?

Är inne på att det här kan bli en målrik historia och landar därmed i två slutsatser, mer än acceptabla spelobjekt.

Southamptons problem till trots, de har förmått att kunna skrälla till det rejält under spelåret. Omvända mötet i slutet av december vann man ju med hela fyra mål mot noll – en totalslakt. Nu är formen hittad på allvar och med Charlie Austin i truppen – på ett 11 minutersinhopp i sin debut fällde han Manchester United – i spetsen är känslan att ”The Saints” borde bli klart vassare.

Defensiven är förvisso också stark just nu med tre hållna nollor i följd, men att hålla lakanet tätt borta mot Arsenal – det är svårt… Dessutom är det ett Arsenal som återfått Alexis Sanchez och även Francis Coquelin i skick. Den förstnämnda har kanske till och med den mest betydande rollen i offensiven, tillsammans med Mesut Özil.

Efter två matcher utan mål framåt lyckades Arsenal vinna med 2-1 mot Burnley i FA-cupen förra veckan. Inte den vassaste prestationen, men alltjämt viktigt att återigen få pryda målprotokollet. Nämnde Sanchez stod då för en assist och ett mål under sina 80 minuter på planen.

Med ingjutet självförtroende i Southamptons trupp och ett Arsenal som har chansen att återta förstaplatsen i serien, räknar undertecknad med att båda parter kommer bjuda upp till dans. En intensiv sådan.

BLGM – ja och Charlie Austin som målskytt ”anytime” spelas till 2,00 respektive 4,00 x insatsen. Två klara värdespel.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Charlie Austin målskytt ”anytime”
Odds: 2,00 /4,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betrally (1 000 kr bonus)
Betway  (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 2/2
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Arsenal 1,85 nordicbet logo
Oavgjort 3,70 mybet logo
Southampton 5,00 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,10 expekt logo
Under 2,5 mål 1,85 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: