Speltips, Arsenal – Southampton 30/11: Vitt skilda åsikter på kortmarknaden

Spelbloggare Publicerat: 29 november 2016

Onsdagen bjuder på en riktig höjdare från engelska Ligacupen – Arsenal mot Southampton på Emirates Stadium. Vi riktar ljuset på kortmarknaden, där spelbolagens åsikter är vitt skilda. Vilka har rätt respektive fel?

Cupfotboll är alltid lite extra intressant i den mån att den är så oviss, men nu när vi är framme i kvartsfinalerna är de minsta blåbären ute ur turneringen. Blir lite mer allvar; rotationen ofta mindre från de största pjäserna, som brukar städa om i de tidigare rundorna.

Arsenal är ett erkänt solitt cuplag, men det är i FA-cupen som titlarna trillat in. Den senaste i Ligacupen kom så sent som 1992/93. En frågeställning som blir relevant är; hur stor kraft kan investeras här, nu under rådande titelstrid i Premier League och slutspelstider i Champions League?

Rotation är också deklarerad från Arsené Wenger.

Kanske lite större fokus från Southampton? De har bara serien, var de är på en anonym tiondeplats, att fokusera på. Finns mer att önska från ”The Saints”, men en orsak till varför man inte fått till det är förstås alla dessa spelarförluster. Svårt att få ihop det när de främsta stjärnorna skeppas bort år efter år.

Underspelar på kortmarknaden

Som nämnt, kortfokus.

Tror att det kan bli en rätt snäll match, det här. Arsenal är inte supermotiverat, kommer rotera och det minskar såklart sannolikheten för att det här ska hetta till speciellt. Generellt rätt snålt med kort i cupen.

Kevin Friend heter huvuddomaren och han sticker väl inte ut alltför mycket. Tittar vi på hans sex senaste dömda cupmatcher, från 2015 och framåt, har endast en innehållit fler än tre ostskivor.

Köper Unibets kortlina fullt ut – på 2,5. Och då är de röda korten inräknade. Känns som att de är rätt ute där.

Annorlunda hos Bwin, där endast de gula korten räknas in. De ställer ut linan på 3,5 med 1,85 x insatsen i betalt för underspelet. Det tar vi alla dagar i veckan. Saknar du ett konto hos Bwin? Öppna ett och få 250 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: Under 3,5 gula kort
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 30/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: