Speltips, Arsenal – Stoke 10/12: Spelbolagen överdriver målmöjligheterna

Spelbloggare Publicerat: 8 december 2016

Oddssättarna är helt säkra på att lördagens fajt mellan Arsenal och Stoke på Emirates Stadium kommer bli en öppen och underhållande historia – vi är inte lika säkra på den saken och utnyttjar de skevt nedplitade oddsen.

Vi är inne i en del av säsongen där det för topplagen kan komma att bli helt förödande att hamna i dippar, om än bara små sådana. Storklubbarna kan räkna in vinst efter vinst på kontot och när både Liverpool och Manchester City förlorade senast, hamnade de fyra pinnar på efterkälken mot serieledande Chelsea.

Däremellan hittar vi just – Arsenal. Tre pinnar skiljer dem från toppen av kullen och titelmöjligheten känns större än på flera år för Arsené Wenger och hans manskap. God form också, vilket talar för att de kan raka på, eller till och med ta täten i en kommande spurt.

Stoke har hittat stilen efter en mardrömsstart på spelåret anno 2016/17. Det dröjde – hör och häpna – hela åtta matcher in i serien innan den första trean kunde kammas in. Nu? 5-1-1 i formraden. ”The Potters” är att känna igen…

Men ett problem för Stoke, vilket var även förra året, är ojämnheten. När de är som bäst kan de mäta krafterna med vilka som helst, och när de är som sämst falla ihop som ett korthus.

Underspelet klickas i

Som nämnt; oddssättarna verkar helt säkra på att det här kommer bli en öppen och målrik historia. Men överdriver de inte målmöjligheterna? Undertecknad menar det.

Arsenal är i kalasform! Hittat stilen och briljerar offensivt, men har för ärlighetens skull haft ett rätt tacksamt schema; mötte ett Basel som visade prov på ett uruselt försvarsspel senast. 5-1-vinsten över West Ham dessförinnan var såklart imponerande, men faktum är att man bara ledde med 1-0 fram till den 72:a minuten. Därefter tappade West Ham allt.

Annan uppgift för Arsenal nu – ett formstarkt och stabilt Stoke.

Gästerna har fått ordning på defensiven, hållit nollan två matcher i följd och 2,5-målslinan har klivits under i hela åtta av deras nio senaste matcher. Bör finnas kraft att stå emot Arsenal på ett bra sätt.

Stora skadeproblem för båda parter, men de har också haft det sedan en tid tillbaka. Positivt för oss, som är inne på att det ska bli målsnålt, om Marko Arnautovic missar matchen. Oklara besked runt honom just nu.

Under 3,25 mål (asian handicap) – halv vinst vid exakt tre mål – spelas till 1,85 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 10/12
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: