Speltips, Arsenal – West Bromwich 26/12: Vi litar inte på ”Gunners”

Spelbloggare Publicerat: 25 december 2016

Vi tar oss till Emirates Stadium, var Arsenal tar emot ett kapabelt West Bromwich som stora favoriter. För stora, undrar vi? Slutsatsen landar i ett målspel värt 2,10 x insatsen!

Långtifrån frid och fröjd i Arsenal.

Två raka förluster innebär att de från deras fjärdeplats blivit ifrånkörda av serieledande Chelsea – och nu har avgångskraven på Arsené Wenger, från vissa håll, återigen börjat ljuda och framtiden för stjärnorna Alexis Sanchez och Mesut Özil är osäker, då de uppges ha alldeles för höga lönekrav.

En annan sak som tynger Arsenal är de ständiga skadebekymren. Spelare som Welbeck, Cazorla, Debuchy och Mustafi saknas.

West Bromwich har överraskat positivt under spelåret; är placerade åtta, men det är lätt att halka neråt i tabellen så tätt som mittenskiktet är. En plats på den övre tabellhalvan vore en skalp. Man kommer från en 0-2-förlust över Manchester United – ett tufft motstånd, i helt fel läge.

James Morrison och Jonny Evans är fifty-fifty för WBA. Annars bra trupprapport.

Släppt in mål i 12 raka

Ser West Bromwichs chanser som rätt stora här. Större än oddssättarna antyder.

Allt som allt handlar det förstår om underskattning från oddssättarnas och marknadens sida, eller hur man vänder på det. Föredrar ändå målspelen här.

Arsenal förmår inte att hålla lakanet tätt numera och har släppt in mål i 12 raka matcher och dessutom hittat nätet i 11 av dessa. Övrig var i en cupmatch där man roterade hejvilt i startelvan.

Detta lär öppna upp för West Bromwich, som är kapabla och vid upprepande tillfällen visat upp fina offensiva kvalitéer. Framåt finns spelare som Salomón Rondón och strax bakom honom en underskattad Nacer Chadli.

Fysiskt drar WBA-spelarna stor fördel här och det kan säkert utnyttjas i offensiv väg.

BLGM – ja finns till 2,10 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos, och det är värt att investera i.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, måndag 26/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: