Speltips, Aston Villa – Crystal Palace 12/1: Vi väljer sida

Spelbloggare Publicerat: 11 januari 2016

Med blott en vinst på de 20 inledande matcherna talar inte mycket för att Aston Villa ska kunna avvärja ett Crystal Palace med siktet på Europaplatserna när de drabbar samman på Villa Park. Gästerna får förtroendet!

Premiären lovade mycket. Aston Villa skyfflade undan AFC Bournemouth med 1-0 i premiären, men därefter har treorna uteblivit. På 19 spelade matcher har fem slutat oavgjort och 14 således förlorats. När man har 11 pinnar uppe till säker mark tynar hoppet om nytt kontrakt sakta men säkert bort. Visst blir det Championshipspel nästkommande år? Eller?

Gästande Crystal Palace har mer att glädjas åt. De har förvisso sjunkit lite i tabellen, till sjundeplatsen, men i kampen om en av de där Europabiljetterna är man fortfarande aktuella. Upp till femteplatsen skiljer faktiskt så lite som två pinnar och det är helt öppet race. Hur som helst: Crystal Palace ser vassa ut.

Inte vunnit på 19 seriematcher

December avslutades på ett ickeönskvärt sätt för Crystal Palace, med två raka 0-0-matcher – mot Bournemouth samt Swansea – och ännu värre öppnades januari månad. Man föll med 0-3 mot Chelsea, som dock verkar ha hittat rytmen på nytt, innan man hittade tillbaka på vinnarspåret nu senast – efter 2-1 borta över Southampton i FA-cupen.

Och för Aston Villa fortsätter misären. Man spelade 1-1 borta mot Wycombe Wanderers, spelande i League Two, i cupen, förvisso med en b-betonad startelva, men prestationer som den tär alltjämt på självförtroendet.

På det – värden är drabbade av flera tuffa avbräck; på kaptenen Micah Richards, Alan Hutton och Carlos Sánchez för att nämna tre. Inte jättepositiva besked för Crystal Palace heller – Yannick Bolasie kan vi räkna bort och Yohan Cabaye är osäker för spel. Tycker dock att bortalaget har bättre alternativ till de nämnda herrarna.

Aston Villa är totalt under isen och tycks inte kunna vinna fotbollsmatcher just nu. Spelar därför Crystal Palace 0.0 (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till fina 1,78x hos 10Bet.

Speltips:

Speltips: Crystal Palace 0.0 (asian handicap)
Odds: 1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 12/1
TV:  viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Aston Villa 3,17 unibet logo
Oavgjort 3,33 unibet logo
Crystal Palace 2,55 betsson logo
Över 2,5 mål 2,35 expekt logo
Under 2,5 mål 1,65 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: