Speltips Aston Villa – Crystal Palace 4/3: Mittenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 4 mars 2023

Tabellelvan Aston Villa tar emot tabelltolvan Crystal Palace i den 25:e omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 4 mars 2023 med avspark kl 16:00 på Villa Park.

Aston Villa – Crystal Palace

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inför förra helgens bortamöte mot Everton hade Aston Villa åkt på tre raka förluster och totalt elva insläppta mål. Visserligen hade man ställts mot både Arsenal och Manchester City i de två föregående matcherna, men trenden var inte den bästa om vi ser till resultaten.

Därför var det nog särskilt skönt för Unai Emery och hans manskap att man kunde vinna och hålla nollan på Goodison Park i lördags. Det blev en jämn och tät match där hemmalaget var närmast ledningen efter den första halvleken. Men en straff banade väg för Aston Villa i den andra halvleken och man kunde åka hem till Birmingham med en 2-0-seger i bagaget.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kryssmaskinen Crystal Palace

Aston Villa har spelat ihop 31 poäng på 24 matcher och placerar sig därmed på en elfte plats i Premier League. På placeringen nedanför hittar vi Crystal Palace som är fyra poäng sämre.

Patrick Vieira har etablerat Crystal Palace som ett stabilt mittenlag och den senaste tiden har varit väldigt talande för den ställningen. Bortsett från förlusten mot Man United så har man kryssat i sina fem senaste matcher. Senast spelade man 0-0 hemma mot Liverpool och dessförinnan blev det 1-1 borta mot Brentford.

Crystal Palace har nu åtta raka ligamatcher utan seger. Vann gjorde man emellertid då man mötte Steven Gerrards Aston Villa på Selhurst Park i augusti. Den matchen slutade 3-1.

Desto mer målsnålt har det varit för Crystal Palace del på sistone. Oddsen på ett underspel på den här matchen är därför lågt satta och det är Aston Villa som gäller som favoriter att vinna till dryga dubbla insatsen.

Mycket talar för att det här kommer att bli en jämn batalj mellan två typiska mittenlag sett till truppernas slagstyrka. Crystal Palace behöver släppa på mer framåt om man inte ska sjunka i tabellen och jag finner ett spelvärde i att det ändå kommer att göras ett par mål i den här matchen. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 2.00 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos Lucky Sport – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sport
Spelstopp: 16:00, lördag 4 mars
TV: 
Stream:  viaplay logo