Speltips Aston Villa – Fulham 25/4: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 25 april 2023

Ett formstarkt Aston Villa gästas av Fulham i tisdagens omgång av Premier League. Matchen spelas den 25 april 2023 med avspark kl 20:45 på Villa Park.

Aston Villa – Fulham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Aston Villa är, tillsammans med Manchester City, hela Premier Leagues formstarkaste lag och med sex matcher kvar att spela går man för en Europa-plats. Det var då nog få som hade förutspått för bara två månader sedan.

Inför lördagens bortamötet mot Brentford hade Aston Villa fem raka segrar och endast ett enda insläppt mål bakom sig. Här tog dock segersviten slut, men man lyckades knipa en viktig poäng. Detta sedan Brentford tagit ledningen i den andra halvleken som stod sig fram till den 87:e minuten då Douglas Luiz kunde sätta dit kvitteringen till 1-1.

Nu väntar så en hemmamatch som Unai Emerys manskap behöver vinna om drömmen om Europa ska bli sann. Därefter har man ett tuffare spelschema då man har kvar att möta, bland andra, Manchester United, Tottenham och Liverpool.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fulham bjuder upp till dans

Nykomlingen Fulham har överträffat alla förväntningar och har nu en välförtjänt behaglig mittenplacering inför slutspurten. Samtidigt finns en liten chans till en ännu bättre position och i de två senaste matcherna har man visat att man ännu inte har tagit semester.

Det var annars känslan när Fulham radade upp fem raka förluster om vi inkluderar den ödesdigra FA-cupförlusten mot Man United. Ödesdiger på så vis att Alexander Mitrovic alltjämt är avstängd sedan utvisningen i den matchen. I de två senaste matcherna har man sedan höjt sig. Lördagens hemmamöte mot Leeds var visserligen ingen vidare fotbollsmatch, men Fulham vann till slut rättvist med 2-1. I omgången dessförinnan slog man Everton med 3-1 efter en fin insats på Goodison Park.

Höstens möte mellan Aston Villa och Fulham på Craven Cottage slutade med en klar 3-0-seger för hemmalaget. Sedan dess har dock en viss Unai Emery tagit över och gjort underverk med Birmingham-laget. De gäller också som favoriter till ett odds omkring 1.77 gånger insatsen inför den här matchen.

Aston Villa har flugit fram den senaste tiden och frågan är nu om de har den mentala styrkan att bibehålla rätt fokus när en topplacering står på spel. Hemma på Villa Park har man fyra raka segrar och den faktorn talar förstås till deras fördel. Samtidigt är Fulham ett lag med en hög högstanivå och de kan absolut bjuda upp till dans här.

Fulham har inget att förlora och lär inte komma till den här bortamatchen för att parkera bussen. Det tror jag borgar för en öppen matchbild och mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.85 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.85
Bolag: Betinia
Spelstopp: 20:45, tisdag 25 april
TV: 
Stream:  viaplay logo