Speltips, Aston Villa – Norwich 6/2: Ödesmatch – vinnare hittad

Spelbloggare Publicerat: 5 februari 2016

Ödesmatch ska utspelas i Premier Leagues bottenstrid – jumbon Aston Villa tar emot Norwich på Villa Park, varifrån vi väljer sida.

Omöjligt att påstå det vara förvånande att Aston Villa är inblandade i bottenstriden, men att de skulle vara så här pass utsatta i den däremot. Efter den fina premiärvinsten dröjde det hela 19 matcher innan nästa trea skulle kammas in, hemma mot Crystal Palace. Nu pekar formen upp och hoppet om att fixa kontraktet är nu levande, om än litet.

Glappet upp till Norwich är på tio pinnar. De hittas på platsen precis ovanför det helröda tabellområdet, två pinnar ner till det. Efter ett fint avslut på december och start på januari, är Norwich nu extremt illa ute. 17 insläppta mål på de fem senaste matcherna, vilka alla förlorats. Fyra av dem med minst två baljor.

Katastrofal defensiv

Det är inte så att Aston Villa kliver in här med optimala förutsättningar. På anfallsfronten är det oerhört tunt – de två bästa målskyttarna, Jordan Ayew och Rudy Gestede, samt det andra tänkta alternativet Libor Kozák missar alla matchen. Tunt framåt – Gabriel Agbonlahor är totalt under isen.

Men vi ser ändå jumbons vinstmöjlighet som stor. De har kraftsamlat rejält till den här matchen; gick in lite halvhjärtat mot såväl Manchester City i cupen som mot West Ham. Siktet var redan inställt på den här bataljen. Och visst har det sett bättre ut på sistone; fina tendenser i flera matcher.

Framförallt handlar det dock om Norwichs okunskap. Formen är, som nämnt, katastrofal och även ett Aston Villa med extrema offensiva bekymmer borde kunna få hål på dem vid minst ett par tillfällen. Som nämnt: 17 insläppta på fem matcher. På bortaplan är resultatraden 2-2-8.

Vinna eller försvinna för Aston Villa. Här måste det helt enkelt bli tre pinnar om kontraktet ska kunna räddas, vilket förvisso blir svårt – men att hoppet ska leva vidare en liten tid till finns det alla möjligheter för.

Raka ettan spelas till 2,45x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Aston Villa vinner, rak etta
Odds: 2,45 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 6/2
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Aston Villa 2,45 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,25 unibet logo
Norwich 3,30 nordicbet logo
Över 2,5 mål 2,33 unibet logo
Under 2,5 mål 1,65 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: