Speltips, Aston Villa – Tottenham 13/3: Botten mot toppen

Spelbloggare Publicerat: 12 mars 2016

Botten mot toppen i söndagens enda Premier League-fajt. Aston Villa och Tottenham möter varandra på Villa Park – och visst bör det vara klasskillnad?

Sista chansen – för båda parter?

Aston Villa har endast skrapat ihop 16 pinnar, tre vinster, på 29 matcher och är självklart jumbo med det facit. Nio poäng skiljer upp till säker mark och det är inte mycket som tyder på att det ska kunna hämtas in. Villa har inte det som krävs, vad det verkar som.

Från ingenstans har Tottenham seglat upp som en mycket stark titelaspirant. Andraplatsen innehas och upp till den helt osannolika serieledaren Leicester City är avståndet på fem pinnar. Oddset på att hela kalaset ska vinnas är på 3,75 x insatsen – med det nästfavoriter. Finns inte utrymme att förlora matcher lik denna om man ska stå som vinnare när spelåret summeras.

Klasskillnad

Liten formdipp för Tottenham, efter deras underbara prestationer under starten av 2016. I praktiken respass senast ur Europa League efter 0-3-torsken borta mot ett fenomenalt Borussia Dortmund – men främsta fokus är på seriespelet, vilket klargjorts med laguttagningarna i Europa.

Utmärkt slagläge att studsa tillbaka nu. Hoppet har sinat för Aston Villa, som förlorat fyra raka matcher med målskillnaden 2-15 i dessa, och har stora skadebekymmer, framförallt på de offensiva positionerna.

Ska helt enkelt vara klasskillnad. Det är trots allt botten mot toppen – ena sidan mer eller mindre utan hopp och den andra med blodsmak i munnen i jakten på titeln.

Bra truppbesked för Tottenham. Endast mittbacken Jan Vertonghen är out – och den starkaste möjliga startelvan kommer presenteras. Serien prioriteras över EL, speciellt nu när situationen är som den är inför returen.

De fyra senaste identiska mötena har Tottenham vunnit, tre av dessa minst två baljors marginal.

Tottenham -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – spelas till 1,83x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Tottenham -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 13/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Aston Villa 7,65 unibet logo
Oavgjort 4,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Tottenham 1,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,92 unibet logo
Under 2,5 mål 1,94 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: