Speltips, Aston Villa – Wycombe Wanderers 19/1: Kraftsamlar – fixar biffen?

Spelbloggare Publicerat: 19 januari 2016

Skrällar och FA-cupen lunkar ofta hand i hand, är en stark kombination. Dock ser vi Premier League-jumbon Aston Villas vinstchans som stor i omspelet mot Wycombe Wanderers under tisdagen.

För ett par veckor sedan verkade det närmast omöjligt. Nu lever Aston Villas kontraktshopp i förstadivisionen vidare, när allt håller på att vända. Jumbon har inte förlorat på tre raka matcher, vunnit en och spelat två oavgjorda, varav en av de sistnämnda var mot just – Wycombe.

Att bara få kryss mot en motståndare från fjärdedivisionen är förstås inte acceptabelt, trots rotation och bortaplan – men prestationen i 1-0-vinsten mot Crystal Palace var oerhört solid och så även när de löste 1-1 mot serieledande Leicester City hemma senast.

Wycombe Wanderers spelar, som nämnts, i fjärdedivisionen, League Two, där de tillhör det övre skiktet av tabellen. För tillfället innehas en av playoffplatserna och det är inte omöjligt att en av direktplatserna uppåt i seriesystemet kan snos.

Tar revansch

Med tanke på hur illa ute Aston Villa är i Premier League, hade det såklart varit förståeligt om de skulle vila samtliga ordinarie pjäser, men tränaren Remi Garde vill annat. Det är en sak som är säker.

Det ryktas om att han ska skicka ut ett klart starkare papper här, för att undvika cupkatastrofen. Jack Grealish, Carlos Sanchez, Gabriel Agbonlahor samt Micah Richards kan kliva in i hetluften. Skulle stärka dem rejält.

Och medan Aston Villa höjt nivån flera snäpp under de senaste veckorna – vad som skulle kunna vara vändningen på hela säsongen – har Wycombe tappat momentum totalt. De två senaste seriematcherna har de både förlorat och blivit nollade i – mot motståndare från den undre tabellhalvan.

Det verkar som att Aston Villa satsar hårdare på den här matchen kontra den första och på hemmaplan, mot ett lag från fjärdedivisionen, som dessutom har kass form – då borde de väl kunna göra den här processen kort?

Aston Villa -1,5 mål (asian handicap) spelas till 2,31x hos Ladbrokes.

Speltips:

Speltips: Aston Villa -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,31 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 19/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Aston Villa 1,47 betrally logo
Oavgjort 4,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Wycombe Wanderers 8,25 betsafe logo
Över 2,5 mål 2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 1,90 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: