Speltips, Atalanta – Empoli 20/12: Vi klipper till!

Spelbloggare Publicerat: 19 december 2016

Enorma problem på bortaplan till trots – kan Empoli störa Atalanta på Stadio Atleti Azzurri D’Italia? Marknaderna är avscannade och ett fullt acceptabelt betalt speltips klipps på målmarknaden.

När ska Atalanta tappa – eller har de redan det? Trots ett mindre namnstarkt material har de briljerat i årets Serie A och de har till och med presterat på en sådan nivå att de hittas på sjätteplatsen inför den 18:e omgången. Tätt neråt i tabellen, men klubbarna ovanför är också inom räckhåll.

Men har Atalanta tappat momentum? Förvisso löstes ett fint 0-0-resultat borta mot femman Milan senast, vilket följde upp 1-3-förluster över både Udinese och Juventus.

Värre situation för Empoli, som hittas precis ovanför strecket. Bara en plats ner dit, men å andra sidan hela fem poäng. Vindarna vänder dock snabbt i tabellen och exempelvis nästjumbon Palermo ser smått ut på gång just nu. Viktigt att hålla standarden uppe, som alltid när situationen är pressad.

Etrit Berisha och Alberto Paloschi saknas för Atalanta medan Empoli har Marco Zambelli, Manuel Pasqual och Frederic Veseli out.

Tillknäppt och målsnålt?

Precis liksom förra årets inbördes möten, det identiska med detta slutade 0-1 och det omvända 0-0, tror vi att det kommer bli en tuff och tajt fajt.

Rätt målrikt runt Atalanta, men inte så att det bjudits på speciellt många målexplosioner. Målsnittet har också skjutit i höjden delvis av den fina formen – kanske håller den på att tappas? Solid försvarsinsats senast också, 0-0 borta mot Milan.

På andra sidan planhalvan ska ett Empoli som fått ordning på försvarsspelet stå. Inte det tuffaste av motstånd, men nollan är hållen i två raka matcher – 2-0 mot Cagliari och 0-0 mot Bologna – och det bådar gott inför framtiden.

När Empoli är på resande fot, försöker de alltid tajta till det i första hand – riskerar inte mycket. Endast i en av åtta matcher har man målat framåt och sex av dem har klivit under 2,5 mål.

Tror knappast på islossning här…

Under 2,5 mål spelas till 1,80 x insatsen hos NordicBet, som ni får en unik välkomstbonus hos, via oss – på 1 000 + 400 kronor!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: NordicBet (1 000 + 400 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 20/12
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: