Speltips Atalanta – Juventus 19/5: Coppa Italia-final

Simon Pålsson Publicerat: 19 maj 2021

Det är dags för final i Coppa Italia där Atalanta spelar mot Juventus onsdagen den 19 maj 2021. Vilka ska stå där som cupmästare?

Atalanta - Juventus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blir en titellös säsong för det lag som inte vinner Coppa Italia-finalen onsdagen den 19 maj 2021 och frågan är vilket lag det egentligen pressar mest? Jo, det är ganska givet att det är Juventus som ”måste” vinna den här matchen och Atalanta som kan ta sig an den med lite mer tillförsikt och lugn.

Som bekant har Andrea Pirlo och Juventus haft en riktigt svag säsong, även om det nu ser ut som att man kanske ska kunna lösa en direktplats till Champions League nästa säsong trots allt.

Men spelmässigt har man varit direkt undermåliga och det har inte varit nära med en titel i Europa eller hemma i ligaspelet. Det känns lite ovärdigt för Juventus som klubb, inte minst mot bakgrund av hur det har sett ut sista säsongerna då man har dominerat med all önskvärd tydlighet.

Därför har man också pressen på sig att göra en bra finalmatch här, eftersom det är Juventus enda chans att kröna säsongen med en titel.

Frågan är om det inte också hade kunnat ge lite plåster på såren, och lite tålamod, för tränaren Andrea Pirlo. Om det blir en finalförlust har tror jag att han får svårt att stanna kvar på tränarposten inför nästa säsong, vad den sportsliga ledningen än säger.

Juventus får det tufft

Men nu spelar Juventus mot ett Atalanta som också har en enda chans att kröna säsongen med en titel och som mycket väl kan gynnas av att spela den här finalen utan samma press.

Tidigare säsonger har det varit en mardröm att möta Juventus i avgörande matcher, men den USP:en har man verkligen inte kvar.

Atalanta har också visat väldigt fin form på slutet och har som bekant redan säkrat sin plats till Champions League. Nu släpper man i för sig in lite för många mål och det bör tala för att man hänger löst mot Juventus.

Över 2,5 mål spelas till 1,85 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,85
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, onsdag 19 maj 2021
TV:  YouTube
Stream:  YouTube

Jämför odds: