Speltips Atalanta – Napoli 10/2: Coppa Italia

Simon Pålsson Publicerat: 10 februari 2021

Semifinal i Coppa Italia väntar när Atalanta och Napoli ska spela returmötet onsdagen den 10 februari 2021 efter 0-0 i första matchen.

Atalanta - Napoli

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det blev inte riktigt den mål- och chansfest som många hade hoppats på i det första av två semifinalsmöten mellan Atalanta och Napoli i den italienska cupen Coppa Italia.

Det var bortalaget Atalanta som dominerade redan från start, men man fick aldrig in bollen och på det hela taget var matchen egentligen ganska avslagen. Det såg snarare ut som att lagen ville sätta sig i ett bra läge inför returen, snarare än att ta för stora risker direkt.

0-0 är ett lite speciellt resultat som gör det svårbedömt inför returen, men Atalanta är såklart favoriter att ta sig vidare till finalen.

Det man ska ha med sig på förhand är att Napoli på senare år varit ett starkt cuplag, och att man spelat finaler i Coppa Italia och supercupfinaler flera gånger. Det är också så att laget har åtta raka matcher utan förlust just i dessa sammanhang med cupspel i Italien.

Men den här matchen lever sitt egna liv och vi får se i vilken riktning matchen kan tänkas ta. Men en till 0-0-historia? Nej, det ser jag inte som det minsta sannolikt.

Atalanta tar kommandot

På hemmaplan brukar jag lita på att Atalanta är det lag som vågar ta kommandot och ska man ha en reell chans på en titel den här säsongen är det i Coppa Italia. Det vore i mina ögon konstigt om man inte vågade gå för det.

Det man ska ha med sig är dock att Atalanta får klara sig utan avstängde Cristian Romero, samtidigt som Joakim Maehle och Hans Hateboer inte kan spela av skadeskäl.

I bortalaget är stjärnan Dries Mertens skadad, och det finns problem med covid-19 på Fabian Ruiz, Kalidou Koulibaly och Fauozi Ghoulam. Kostas Manolas kan också behöva stå över, men då av skadeskäl.

I stora drag är formen ganska snarlik för båda lagen, men det var ett bra tag sedan som Napoli vann en riktigt stor och tung match, mot en svår motståndare.

Atalanta vinner spelas till 1,85 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: