Speltips, Atalanta – Torino 11/9: Oddssättarna på tunn is

Spelbloggare Publicerat: 10 september 2016

Ett Atalanta ur form tar emot Torino, som ser ytterst starka ut framåt, på Stadio Atleti Azzurri d’Italia. Värden presenteras ändå som favoriter av oddssättarna – vi menar att de har fel. Stort värde är funnet!

Det kommer bli tufft för Atalanta; det visste vi på förhand och de två inledande prestationerna stärker den känslan än mer. Relativt tuffa matcher som spelats, men framförallt försvarsspelet bekymrar; 3-4-torsk över Lazio och 1-2-dito mot Sampdoria.

Nu ses de, Atalanta, med stor chans till inte bara poäng – utan seger. Och ja, en sådan hade behövts för såväl självförtroendet i truppen som att lätta upp tabellsituationen.

Torino kan vara klart nöjdare över vad som presterats. Man inledde förvisso med en torsk, men Milan fick en tuff match när förlustsiffrorna skrevs 2-3 på San Siro. Revansch fick man direkt därpå; Bologna krossades med 5-1 inför hemmapubliken.

Förutom ett par skador har Atalanta även Carlos Carmona, avstängd, out. Inte helt klara besked runt Torino, men det ser lovande ut; få orosmoment.

Bortamålen spelas

Här ska det skilja en klass och trots att Atalanta har hemmaplan vill undertecknad mena att Torino ska vara favoriter, eller möjligen fifty-fifty inför matchen. Nu, i skrivandets stund? 2,65-3,30-3,00 på 1X2-marknaden.

Atalanta har läckt rejält defensivt under starten av spelåret och då är Torino en av de minst tacksamma motståndarna att ställas mot…

Två matcher, sju mål. Det är Torinos facit – och motståndet har knappast varit enkelt. Milan borta och Bologna hemma.

Offensivt är Torino, i min bok, bland de mest intressanta i serien. Defensivt? Där är bristerna enorma. Bortamålen, minst två stycken, borde vara klart närmare till hands än den raka tvåan och när så lite skiljer i betalt är det tveklöst var det största värdet finns.

Torino över 1,5 mål spelas till 2,70 x insatsen hos omtycka Unibet. Om du saknar ett konto hos dem, har de en fantastisk deal för nya kunder; sätt in 500 kr – få 1 500 kr att spela för!

Speltips:

Speltips: Torino över 1,5 mål
Odds: 2,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 11/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: