Speltips, Athletic Bilbao – Osasuna 30/10: Starkt favoritskap

Spelbloggare Publicerat: 29 oktober 2016

Kan ett Athletic Bilbao som säckat ihop lite på sistone spela hem tre välbehövliga poäng och vända på saker och ting när de välkomnar nästjumbon Osasuna till San Memés Stadium?

I vilken ände av tabellen hamnar pinnarna?

Athletic Bilbao, som brukar vara uppe och fajtas om Europaplatserna, vill haka på om just dessa från den sjundeplats de parkerar på för tillfället. Kravbilden är tydlig; tre pinnar ska spelas in – och av oddsen att tyda borde så bli fallet; 1X2-marknaden står i 1,40-5,15-10,00.

Att Osasuna skulle få bekymmer i Primera División – det visste alla. Om det fortsätter som i de inledande nio matcherna får de tacka och hälsa adjö omedelbart; bara sex pinnar är inkasserade och ett sämre facit än så har endast Granada. Det är dock tajt i botten och ett par vinster skulle innebära att rejält andrum fås.

Ett par spelarnamn finns på båda parters skadelistor. Bilbao ser dock ut att få tillbaka Aritz Aduriz och Aymeric Laporte i spel. Gästerna har Emmanuel Riviére avstängd. Annars inte mycket av nyhetsvärde…

Given etta

Finns inte mycket att diskutera, åt vilket håll spelvärdet finns – vi menar på spelen till Athletic Bilbaos favör. Borde finnas en viss risk för betydande oddsdropp också, så det är rekommenderat att hoppa in innan dess.

Ska skilja ett par klasser här. Det är toppen – i alla fall Europamaterial – mot botten.

Nu hade Osasuna sett ut att ha fått upp farten, men de åkte på en rejäl käftsmäll senast när de förlorade med 1-2 mot Real Betis – på hemmaplan. Halvdan prestation och inte mycket att ta med hit.

Athletic Bilbao har haft det lite problematiskt på sistone, men stod för en suverän prestation senast förra veckan när man var nära att stjäla en pinne från Real Madrid på Santiago Bernabéu, men föll efter en sen baklängesbalja. 1-2-torsk.

På hemmaplan är Bilbao alltid att räkna med, en maktfaktor i Spanien. Ser dessutom ut att ha tillbaka spetsen Aduriz och borde vinna det här utan vidare problem.

Athletic Bilbao -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – testas till 2,17 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Athletic Bilbao -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,17 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:10, söndag 30/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: