Speltips, Athletic Bilbao – Sassuolo 24/11: Bethard dukar ut spelvärde

Spelbloggare Publicerat: 23 november 2016

Grupp F i Europa League är en fantastisk nagelbitare och med två omgångar kvar är det helt öppet race. En av de två parallella matcherna, 21:05, spelas mellan Athletic Bilbao och Sassuolo – och från den investerar vi i ett målobjekt.

1. Genk, 4: 2-0-2, 6p, +1 mål
2. Athletic Bibao, 4: 2-0-2, 6p, -2 mål
3. Rapid Wien, 4: 1-2-1, 5+, +0 mål
4. Sassuolo, 4: 1-2-1, 5p, +1 mål

Det skiljer alltså bara en pinne från toppen av kullen till botten. Omöjligt att sia hur det kommer sluta, men beroende på resultaten kan slutspelsbiljetterna redan vara klara för två klubbar ikväll – Athletic Bilbao och Genk, som båda spelar på hemmaplan och ses som klara favoriter.

Något som talar ännu starkare för just det – vinster för Genk och Athletic Bilbao – är att resultaten i gruppspelet generellt varit hårt hemmabetonade; fem hemmavinster, noll bortadito och två kryss. Värt att ha i åtanke vid ett eventuellt placerat spel.

Mål åt båda håll i 9/10 för Sassuolo

Såväl form som hemmaplan, där Athletic Bilbao är starka, talar för ettan här, men när den är nedtryckt i siffror runt 1,40x är oddssättarnas och marknadens bedömning värd att ifrågasätta.

Europa League är ändå just Europa League och troligen kommer det bjudas på viss rotation åt båda håll, fastän matchen tas på allvar nu när situationen är så pressad.

Defensivt är Sassuolo makalöst sårbara – det håller inte för en klubb som vill utmana om Europabiljetterna i Serie A. Lagdelarna hålls inte ihop, det bjuds på individuella misstag och man faller ofta ihop vid första motgång.

Mål har också släppts in i tio raka matcher för Sassuolo,  men även i nio av dessa har nätet hittats framåt. Har också bra minnen från det omvända mötet med just Athletic Bilbao, vilket vanns med hela 3-0. En förlust vore förödande här, men det är inte i Sassuolos natur att helt och hållet backa hemåt – vi tror istället att de kommer bjuda upp till dans.

Spanjorerna har två hållna nollor efter varandra, dock i helt annorlunda typer av matcher än det här väntas bli. Dessförinnan tre raka med mål åt båda håll.

Vi räknar med att Athletic Bilbao kommer försöka pressa ner Sassuolo, jaga redan från start nu när slutspelsbiljetten kan säkras – något som i sin tur öppnar upp för ett offensivt skickligt motstånd…

BLGM – ja spelas till 2,05 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 24/11
TV:  eurosport logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: