Speltips Atlanta United – Philadelphia Union 20/6: Bra odds

Axel Sjödin Publicerat: 20 juni 2021

För den som efter EM måste få sina tre dagliga fotbollsmatcher för att må bra så börjar Atlanta United mot Philadelphia Union från MLS strax efter grupp A är avgjord.

Atlanta United - Philadelphia Union

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Under söndagskvällen svensk tid tar Atlanta emot Philadelphia i ett intressant möte från den östra konferensen. Tabellen i MLS har så smått börjat stabilisera sig efter att de flesta lagen spelat åtta omgångar och både topp- och bottenlag börjar utkristallisera sig.

Philadelphia har inlett säsongen så som fjolåret slutade och är med och slåss i toppen av tabellen i den östra konferensen. I förra årets säsong så toppade man tabellen med flest poäng i hela MLS men åkte surt nog ut i första slutspelsrundan mot New England Revolution som också är det lag som toppar tabellen hittills i år.

Trots att de förlorade två av sina bästa spelare från i fjol i Brendan Aaronson och Mark McKenzie så har Union stått pall och fortsatt att leverera resultat som om ingenting har hänt. De har ett starkt kollektiv med flera unga talanger som tränare Jim Curtin lyckas få ut det bästa av.

De har nu fyra vinster på de senaste fem matcherna och de tre senaste matcherna har alla varit vinster. Philadelphia är i fin form när de reser till Atlanta i helgen. I deras tre bortamatcher hittills på säsongen har de heller inte förlorat någon ännu så det är på många sätt märkligt varför spelbolagen håller Atlanta som knappa favoriter här.

Atlanta kontrollerar matchbilden men inte resultatet

Riktigt lika bra har det inte gått för Atlanta då de befinner sig strax under mitten av tabellen efter sju spelade matcher. De har främst kryssat sig fram såhär långt med fyra likaresultat och är genom dessa faktiskt obesegrade i fyra raka ligamatcher. De har väldigt mycket bollinnehav men är inte särskilt duktiga på att lyckas göra något av det.

Deras senaste match mot Nashville såg ut att bli en säker trepoängare då de dominerade matchbilden och länge ledde med 2-0. Men med tio minuter kvar på ordinarie tid slog Nashvilles Hany Mukhtar till två gånger om inom loppet av tre minuter och lyckades kvittera till ställningen 2-2. Atlanta har fortfarande väldigt mycket att jobba med och det är tyvärr talande att de lyckas tappa en sådan ledning på hemmaplan.

Philadelphia kommer att bli ett tufft motstånd trots hemmafördel, vilket de fått erfara tidigare i vår. De båda lagen mötte nämligen varandra i CONCACAF Champions League sent i april i ett dubbelmöte där Philadelphia vann bekvämt. Efter att ha vunnit 3-0 i Atlanta så spelade Philadelphia av dubbelmötet på hemmaplan och kryssade 1-1 för att säkra segern med 4-1 i sammanlagt resultat.

Med tanke på hur Philadelphias säsongsstart sett ut och de båda klubbarnas tidiga möte i vår borde Philadelphia vara klara favoriter, men det är faktiskt lägre odds på Atlanta. Hemmalaget har kryssat en hel del dock så med tanke på det styr vi mot ett draw no bet-spel på Philadelphia för 2.10 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Philadelphia vinner – draw no bet
Odds: 2.10
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: