Speltips, Atlético Madrid – Barcelona 1/2: Klassisk cupsemifinal

Spelbloggare Publicerat: 31 januari 2017

Matcherna mellan Atlético Madrid och Barcelona har blivit till klassiker – alltid tajta, alltid intressanta. Nu möter de varandra i Copa del Rey-semifinalen och då får vi känsla här i de inledande 90 minuterna av de 180 som ska avverkas.

Två av landets mest framstående klubbar de senaste åren – två som alltid bjuder på fantastiska fajter.

Nu är en finalplats på spel och väl där ställs den vinnande parten mot Deportivo Alavés eller Celta Vigo. Redan nu en minifinal kan man således prata om. Vinnaren här, är också storfavorit att kamma hem hela kalaset.

Gästande Atlético Madrid har inte varit fullt så solida som vi blivit vana med att se dem de senaste åren och verkar få det svårt att mäta krafterna i den absoluta toppen. Plats fyra är de på i Primera División och serietiteln kan viftas undan som en omöjlighet. Därför extra fokus på cupen?

Barcelona är såklart med i det där titelracet som Atlético försvunnit från, men har hamnat rejält på efterkälken mot Real Madrid. Fyra pinnar skiljer dem åt – och då har katalanerna en match mer spelad.

Krysset lockar

De inledande mötena såhär i cupdubbelmöten tenderar att bli tillknäppta och tajta historier när det är två parter som inte vill offra för mycket och inte har resultat att spela på från start.

Och fastän Atlético är värd för matchen, kommer de förstås inte vilja bidra till att öppna upp det här. Succéreceptet för deras del har varit att spela smart – och så vill man fortsätta, såklart. Inte mycket till alternativ mot ett sylvasst Barcelona för den delen heller.

Därtill kommer såväl Atlético som Barcelona till matchen med lite halvdana matcher i bagaget. De förstnämnda fick bara 0-0 borta mot Deportivo La Coruna – tredje raka krysset – medan Barcelona med nöd och näppe lyckades skyffla in 1-1, också slutresultatet, i den 90:e minuten mot Real Betis.

Lite hackande maskinerier, således?

1-1 slutade det senaste inbördes mötet, då på Camp Nou. Kryss på nytt?

Oavgjort, rakt kryss, spelas till 3,35 x insatsen hos Titanbet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,35 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 1/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: