Speltips, Atlético Madrid – Galatasaray 25/11: Tränareffekten uteblir

Spelbloggare Publicerat: 24 november 2015

Utan vidare form ska Galatasaray försöka ställa till det borta mot Atlético Madrid, som vid händelse av en trea blir slutspelsklara. I Istanbul vann spanjorerna enkelt – klarar man av att upprepa en liknande prestation nu?

Grupp C har trots allt kommit att bli relativt jämn – det tack vare Atlético Madrids oväntade tapp borta mot Astana i början av månaden.

1. Benfica, 4: 3-0-1, 9p, +3
2. Atlético Madrid, 4: 2-1-1, 7p, +5
3. Galatasaray, 4: 1-1-1, 4p, -2
4. Astana, 4: 0-2-2, 2p, -6

Sista chansen för Galatasaray. Tre pinnar måste kammas in för att ha en chans att peta ner Atlético från andraplatsen inför den sista matchen, även om man nu har två inbördesmål att hämta in på sina konkurrenter.

Atlético vinner bekvämt

Att kliva ut på Estadio Vincente Calédron och veta att man måste vinna. Det är allt annat än ett drömscenario – den spanska serietvåan håller toppklass och brukar vara solida på hemmaplan. Galatasaray har ett par klasspjäser, anfallaren Lukas Podolski en av dem, men som helhet är man inte i närheten av Atléticos nivå.

De hör liksom inte hemma i ett CL-slutspel, turkarna. Och det tror jag vi kommer få svart på vitt här, om vi inte redan fått det.

Det var hemmavinsten över Benfica man visade klassen, annars har Galatasaray sett tunna ut. Hemmamötet mot just Atlético förlorades med 0-2 efter två snabba baljor signerade Antoine Griezmann i den första halvleken.

Blir möjligtvis lite ovisst i och med att Galatasaray precis anställt en ny huvudtränare i Mustafa Denizli. Brukar kunna bli på tal om en direkteffekt, men han har fått så pass lite tid vid rodret att det känns en bit borta. Och borta mot Atlético? Finns, som nämnt, enklare ställen att vända på en usel trend.

För inte ser det bra ut… Efter 1-2-förlusten mot Benfica här i gruppspelet förlorade man först med 3-4 mot Rizespor och nu senast spelade man 3-3 hemma mot Antalyaspor, trots att matchen leddes tre gånger om.

Atlético Madrid -1,5 mål (asian handicap) köper jag utan att blinka till 1,94x hos Redbet.

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 25/11
TV:  viasatmotor logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Atlético Madrid 1,33 redbet logo
Oavgjort 5,75 nordicbet logo
Galatasaray 14,00 unibet logo
Över 2,5 mål 1,83 redbet logo
Under 2,5 mål 2,10 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: