Speltips, Atlético Madrid – Real Madrid 19/11: Stor respekt för varandra

Spelbloggare Publicerat: 18 november 2016

Madridderby på Estadio Vicente Caldéron är vad som väntar under lördagskvällen, avspark 20:45. Det finns en enorm respekt mellan lagen och vi tror att det kommer avspegla matchbilden. Målsnålt?

Atlético Madrid har hamnat på efterkälken i Primera Divisións toppstrid och har från deras femteplats sex pinnar upp till just Real Madrid på toppen av kullen. En förlust vore således förödande – skulle det släcka titelhoppet, redan i den tolfte omgången?

Men det finns en hel del som talar för Atlético i den här fajten; först och främst deras fantastiska hemmastyrka. Inte en enda av de 20 senaste har förlorats, och då har man vunnit över bland andra Bayern München och Barcelona. Mestadels vinster i raden. Sedan har man en tendens att steppa upp i just den här typen av matcher.

Real Madrid stormar framåt och trots att fixstjärnan Cristiano Ronaldo inte nått upp i normal standard – det vi blivit vana av att se från honom de senaste åren – innehas alltså förstaplatsen i serien medan man stormar mot CL-slutspelet vid sidan om. Kan nivån hållas uppe även nu efter uppehållet?

Antoine Griezmann står som osäker för spel efter att ha åkt på en smäll under landslagsuppehållet, men mer eller mindre allt talar för att han ska kunna medverka. Annars bara småbekymmer på truppfronten.

Real Madrid har desto större problem. Karim Benzema och Pepe ska testas närmare avspark medan Casemiro, Àlvaro Morata och Toni Kroos är out.

Tillknäppt att vänta?

Av de senaste inbördes matcherna att döma så är det uppenbart att tränarna Diego Simone och Zinedine Zidane har en enorm respekt för varandra och motståndaraspelarnas kvalitéer – någonting som speglat matchbilderna och således även resultaten.

Helt enkelt; det säkra före det osäkra. En defensiv approach. Från Atlético får vi alltid se det i den här typen av matcher, men de brukar ändå kunna bli rätt öppna med en motståndare som trycker på framåt – så är dock inte fallet med Real Madrid under Zidane.

Faktum är att hela fem raka inbördes möten innehållit max två mål – och då är ju Real Madrid dessutom erkänt offensivt lagda i övrigt.

Kamp, hårt duellspel och spänning – det kommer vi, utan tvekan, bjudas på här. Men något målpartaj? Nja.

Under 2,5 mål spelas till 1,90 x insatsen hos Unibet, som ni dessutom kan se matchen hos! Hämta din 1 000-kronorsbonus hos dem via denna länk!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 19/11
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: