Speltips, Atlético Madrid – Reus Deportiu 17/12: Välbetalt målspel

Spelbloggare Publicerat: 16 december 2015

Atlético Madrid sitter i förarsätet inför returmötet mot Segunda B-huserande Reus Deportiu – men underskattas inte blåbärslaget något? Målspel synas!

Det var nära redan under förra året, men redan i playoffets kvartsfinal fick Reus vinka adjö till möjligheten att avancera uppåt i seriesystemet, till andradivisionen. Nu står den lilla blåbärsklubben på toppen av grupp 3, med siktet på att nå ända fram.

I årets Copa del Rey har Asco, från divisionen under, och Lleida Esportiu, även de i Segunda B, avvärjts. Atlético Madrid kliver in i den här rundan.

Värden Atlético tippades hamna på efterkälken mot de två främsta titelkandidaterna i Primera División på förhand, Barcelona och Real Madrid – men man har överraskat en del och delar förstaplatsen med de förstnämnda och är fem pinnar före lokalkonkurrenten Real. Det ser ut att kunna bli ett intressant spelår…

Målspelet betalar i överkant

Match nummer ett, på Estadio Camp Nou Municipal, slutade 1-2 – Reus var de som fick in matchens första balja efter försvarsslarv från Atlético Madrid, men sedan skulle alltså siffrorna vändas på.

Men helt borta var de ändå inte, Reus. All rotation från Atléticos sida innebar såklart att kvalitén minskade nämnvärt – och man väntas fortsätta likadant nu; låta de flesta ordinarie spelarna vila och lämna plats för de som vill komma ett snäpp närmre startelvan.

Atléticos backlinje var ju inte helt stabil senast heller, så en del chanser bör ändå bortalaget kunna skapa nu när de måste framåt. Att backa hemåt, ställa upp bussen och bevaka resultat i 90 minuter finns inte på kartan – här måste siffrorna vändas på.

Lär förstås bli värden som lämnar både matchen och dubbelmötet som vinnare, men att Reus i alla fall skyfflar in en balja ska inte vara omöjligt. Det är trots allt inte samma stabila och försvarsstarka Atlético Madrid som spelar i Primera División som kommer kliva ut på planen…

BLGM – ja spelas till finfina 3,25 x insatsen hos Bet365. Räknar med en liten oddsdipp till avspark.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 3,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, torsdag 17/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Atlético Madrid 1,15 bwin logo
Oavgjort 9,50 expekt logo
Reus Deportiu 51,00 betway logo
Över 2,5 mål 1,54 unibet logo
Under 2,5 mål 2,74 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: