Speltips inför Atlético Madrid – Valencia 5/3: Öppna dörrar att räkna med

Spelbloggare Publicerat: 4 mars 2017

Värdet hade kunnat vara svårare att leta fram inför söndagens batalj mellan Atlético Madrid och Valencia. Vi har nämligen hittat ett suveränt spel, vilket betalar oss 1,91 x polletterna. Ryggar ni?

Mentalt är det här en match av enorm betydelse.

1-2-förlusten mot rivalen Barcelona häromveckan, följdes upp av ett 1-1-kryss när Deportivo La Coruna besöktes senast – och det är man långtifrån nöjda över. Förstås. Förutom att detta inneburit att de till och med droppat ner till femteplatsen, förlorat fjärdeditot, vilken leder till Champions League-kval, är det också en hård käftsmäll rent mentalt.

Sämre tajming att dippa, det kan de knappast få, Atlético…

Bergochdalbanan Valencia – ja, varåt barkar det för dem? Fantastiskt lovande prestationer varvas med fullt värdelösa sådana – som att de ena veckan kan se ut som en Europakandidat och den andra nedflyttningsdito. Formkurvan pekar dock uppåt och formraden står i 3-1-1. Bland annat värjdes Real Madrid undan med 2-1 i februari.

Båda parter får pryda målprotokollet

Mål, mål, mål. Det är tankarna som landat i den här spelslutsatsen värd 1,91 x polletterna. Känslan är att oddssättarna, eftersom de underskattar Valencias chanser, också underskattar målmöjligheterna.

Atlético Madrid är ur balans, annat kan inte påstås. Griezmann räddade dem och en pinne senast mot Deportivo – i en match som inte alls var speciellt välutförd. Defensivt kan de inte alls kännas igen; det är öppna dörrar och BLGM-spelet har suttit i sex raka matcher. Knappast statistik man kunnat förknippa Atlético med.

Att få grepp om Valencia är en omöjlighet, men de brukar faktiskt – även under den perioden de var som sämst – steppa upp när nivån på motståndet höjs, och inte sällan blir matchbilderna öppna, vilket också synts på resultattavlorna.

God form nu för Valencia också, som inte är den typen av lag som ställer upp någon försvarsmur, fastän de är stora underdogs och möter en, på pappret, bättre motståndare. Ger dem mycket bra chanser att åtminstone hitta nätmaskorna denna söndagseftermiddag.

Och mindre blir Valencias målmöjligheter verkligen inte när mittbacksklippan Diego Godín – inte bara försvarslinjens viktigaste pjäs, utan en av de i hela laget – står som avstängd. Även Juanfran kan få stå åt sidan, vilket tunnar ut defensiven ännu mer.

1,91x för att båda sidorna ska hitta nätet? Ja, tack! William Hill är platsen.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:15, söndag 5/3
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: