Speltips Atletico Madrid – Valencia 18/3: Tillknäppt

Martin Efvergren Publicerat: 17 mars 2023

Ett formstarkt Atletico Madrid gästas av ett Valencia på uppgång i den 26:e omgången av La Liga. Matchen spelas lördagen den 18 mars 2023 med avspark kl 21:00.

Atletico Madrid – Valencia

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Atletico de Madrid har sedan årsskiftet börjat hitta alltmer rätt. I ligaspelet har man sex segrar och tre kryss på nio senaste matcherna. På de fem senaste har man tagit fyra segrar samt ett kryss i derbyt mot Real Madrid.

I måndags såg man dock ut att tappa poäng i bortamötet mot Girona. Matchen var mållös fram till den 91:a minuten då Alvaro Morata klev fram och räddade tre poäng åt sitt Atleti. Insatsen var emellertid ett steg bakåt i jämförelse med den föregående då man körde över Sevilla med 6-1 hemma.

Dessa segrar gör att Atletico Madrid har greppet om tredjeplatsen i La Liga inför den här helgens omgång.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Valencia har täppt till bakåt

Läget har varit krisartat i Valencia den här säsongen, men sedan Ruben Baraja tog över tränarposten förra månaden så har visst hopp tänts. Framförallt har man hittat en defensiv stabilitet i de senaste matcherna som lovar gott.

I den näst senaste hemmamatchen kunde Valencia besegra topplaget Real Sociedad med 1-0 och därmed bröt man en förlustsvit på sex raka matcher. Därefter stod man upp på ett bra sätt i bortamötet mot Barcelona, men man föll med 1-0.

Förra helgen kunde sedan ta sin andra raka hemmaseger då man vann med 1-0 mot Osasuna. Därmed har man klivit upp ovanför nedflyttningsstrecket inför den här omgången av La Liga.

Nu väntar så en tuff uppgift, i synnerhet då man historiskt sett haft svårt mot just Atletico Madrid. När de möttes i höstas föll man med 1-0 och därmed har man inte besegrat Atleti på 16 raka matcher. Senast Valencia vann mot Atletico Madrid var på hösten 2014.

Det har varit målsnålt i Valencias senaste matcher och detsamma gäller för Atletico Madrid om vi bortser från 6-1-segern mot Sevilla. Det mesta talar till hemmalagets fördel, men Valencia är på uppgång och de lär komma att försvara sig väl även i den här matchen. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.70 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.70
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, lördag 18 mars
TV: 
Stream:  cmoreplay logo