Speltips, Austria Wien – Roma 3/11: Skrällbud på nytt

Spelbloggare Publicerat: 2 november 2016

Roma och Austria Wien bjöd på en fantastisk tillställning i en match som slutade 3-3 i Italien förrförra veckan. Blir det samma fart och fläkt på Ernst Happel Stadion? Oavsett vad – här är det tveklöst att oddssättarna underskattar värden.

Som österrikiska Austria Wien chockade Roma – redan efter 16 minuter ledde de med 1-0 på Stadio Olimpico och efter 90 stod det 3-3 i en öppen och svängig match där båda parter hade sina perioder att styra och ställa.

Resultatet må få många att höja på ögonbrynen, men det som nästan imponerade mest var Austria Wiens vilja att spela fotboll. Fantastisk slutspurt också när de under loppet av två minuter hämtade in 1-3 till 3-3.

Gruppspelet är nu, med tre matcher avverkade och dito kvar, helt öppet. Austria Wien är etta med resultatraden 1-2-0 och Roma tvåa med densamma. Rumänska Astra är trea med två pinnar upp till toppen och på jumboplatsen hittas ett kapabelt Viktoria Plzen.

Med andra ord; tre extremt betydelsefulla pinnar ska fördelas – var hamnar de?

Austria Wien kan skrälla

Full fart åt båda håll. Så var det senast lagen möttes och då prickade vårt BLGM-spel in till 1,95 x smeten – utan problem.

Nu håller vi oss till en annan marknad…

Här är det tveklöst att Austria Wien underskattas. De har visats kapabla och svåra att handskas med – och även om man hade lite flax på Stadio Olimpico, är 3-3 ett resultatet som inte kan viftas bort hur som helst. Inte prestationen som helhet heller, för den delen.

Nu är Roma dessutom skadeskjutet. Senast in på skadelistan; försvarspjäsen Kostas Manolas. Avbräck! Ska också nämnas att det är uttalat att italienarna, såklart, prioriterar Serie A och det kommer bjudas på rotation här.

Austria Wien +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsförlust – spelas till 1,81 x insatsen hos Redbet. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och få en unik välkomstbonus på 2 000 kronor hos dem här!

Speltips:

Speltips: Austria Wien +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 3/11
TV:  eurosport logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: