Speltips, Barcelona – Deportivo La Coruna 12/12: Målspelet intresserar

Spelbloggare Publicerat: 12 december 2015

Att åka till Camp Nou och vinna över Barcelona är närmast en omöjlighet, men visst borde ett vasst Deportivo La Coruna ha en okej chans att hitta nätet?

På toppen av kullen med 34 mäktiga pinnar på 14 matcher – Barcelona har, som väntat, levererat även detta spelår, men avståndet till de andra titelkandidaterna i Atlético Madrid och Real Madrid minskade till två respektive fyra poäng i och med krysset mot Valencia förra veckan.

Utan att förminska Barcelonas prestation är det utan tvekan en större bedrift från Deportivo La Coruna att fortfarande vara med i kampen om Europabiljetterna än att katalanerna toppar serien så knappt i relation till spelarmaterialen som finns.

Samma Deportivo som med minsta möjliga marginal överlevde i den spanska förstadivisionen är placerade på sjätteplatsen, vilken leder till Europa League, med endast två förluster på 14 matcher – lika få som just Barcelona.

Överspelet betalar lika bra som BLGM

Möjligt att Deportivo överpresterat en del under starten av spelåret, men få faktorer talar för att man ska falla ihop – i alla fall just nu. Formen är oerhört fin med tre vinster och tre kryss på de senaste matcherna; exempelvis löstes 1-1 hemma mot Atlético Madrid för mindre än en och en halv månad sedan.

Det sitter inte i stommen på Deportivo att vara spelförande – materialet är bättre anpassat till att spela ett rakt omställningsspel – och det är just det som varit den stora anledningen till de skördade framgångarna.

Och oavsett om Barcelona tillhör den absoluta världstoppen är de inte omöjliga att knacka hål på. Mål har släppts in i tre raka matcher, förvisso två av dessa med starkt b-betonade startelvor, men under den förra veckan blev man sårade av ett Valencia utan vidare självförtroende i en match som slutade 1-1. Katalanerna verkade ha kontroll på händelserna, fast när Valencia väl fick chansen att ställa såg det inte fullt stabilt ut.

Tufft avbräck för Deportivo i Pedro Mosquera – det ska dock inte påverka möjligheterna att skapa chanser framåt, utan försämrar istället defensiven. Neymar stryker vi från värdens trupp.

Fjolårets identiska möte slutade 2-2. Visst talar det mesta för att Barcelona vinner här, men undertecknad skulle inte höja på ögonbrynen om åtminstone en balja släpps in.

BLGM finns till exakt samma odds som Deportivo över 0,5 mål och då skickas polletterna förstås in på det sistnämnda spelobjektet – till 2,38 x degen hos Ladbrokes.

3/4-1?

Speltips:

Speltips: Deportivo La Coruna över 0,5 mål
Odds: 2,38 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp: 16:00, lördag 12/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Barcelona 1,09 nordicbet logo
Oavgjort 14,00 redbet logo
Deportivo La Coruna 31,00 titanbet logo
Över 2,5 mål 1,26 unibet logo
Under 2,5 mål 4,30 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: