Speltips, Barcelona – Real Madrid 2/4: Målspel från årets höjdpunkt

Spelbloggare Publicerat: 2 april 2016

En av årets största höjdpunkter, kanske den största, i El Clásico väntar under lördagskvällen – Barcelona mot Real Madrid. På förhand ett av de kallaste på flera år, men det hindrar inte oss från att hitta spelvärde.

Ladda upp spelkassan: Här hittar ni spelbolagens bästa bonusar inför helgens stormatch!

Fotbollsvärldens största fajt är här. De spanska dominanterna, två av Europas absolut bästa och största klubbar, ryker ihop och då är det bara att bunkra upp framför TV:n, precis liksom miljontals andra fotbollsälskare runtom i världen.

Dessvärre är det ett av de minst upphajpade och heta El Clásico-bataljerna sedan en tid tillbaka – Barcelona är, som säkert bekant, i praktiken redan klara mästare medan Real Madrid från sin tredjeplats ”bara” spelar om silvermedaljen mot stadskonkurrenten Atlético Madrid. Fast ja; potten är alltid stor mellan dessa två ärkerivaler; stoltheten och hedern står på spel.

Innan uppehållet som precis varit spelade Barcelona 2-2 borta mot Villarreal efter att man tappat in två baljor under den andra halvleken, men det ökade också på den förlustfria sviten till makalösa – 39 matcher.

Real Madrid fick upp farten före uppehållet och vunnit fem matcher efter varandra, vilket följde upp 0-1-torsken i derbyt mot Atlético. Senast värjdes Sevilla undan med förkrossande fyra mål mot noll. Kan de hålla plocka ännu ett hedervärt resultat, nu när nivån ökas på ännu ett snäpp?

Barcelona är snäppet vassare

Med full respekt för Real Madrid och det fantastiska spelarkapitalet som finns i truppen – det skiljer trots allt ändå en bit upp till Barcelona, vilket tabellen också antyder på; hela nio pinnar skiljer dem åt.

Och det är klart, trots att de är mitt i striden om andraplatsen har spelarna tappat en del luft i och med att titelhoppet sinat. Syntes i viss mån redan i den nämnda derbyfajten mot Atlético; bristerna var stora.

I det omvända mötet vann Barcelona med hela 4-0 – klasskillnaden var total från början till slut. Reals försvarslinje kunde inte hantera de snabba och vassa attackerna från katalanernas fenomenala offensiv. I den matchen fick dessutom den största av stjärnorna, Leo Messi, så lite som 35 minuter på planen. Nu är topptrion intakt från start.

Mycket möjligt att siffrorna skjuter i höjden, men vi nöjer oss med att Barcelona ska måla i båda halvlekarna till 1,96 x polletterna. Känns extra starkt med tanke på hur fartfyllda och målrika El Clásico-matcherna varit på senare år. Betsafe erbjuder det högsta oddset på vårt speltips och våra läsare får en unik bonus hos dem, hela 1 500 kronor istället för 1 000 kronor. Klicka här för att låsa upp den.

Se matchen gratis

Alla med ett konto med pengar på hos Bet365 ser matchen gratis. Saknar ni konto får ni dessutom 1 000 kronor bonus här.

Speltips:

Speltips: Barcelona mål i båda halvlekarna
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (UNIK: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, lördag 2/4
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Barcelona 1,62 williamhill logo
Oavgjort 4,52
Real Madrid 5,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 3,5 mål 1,92 redbet logo
Under 2,5 mål 2,00 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: