Speltips, Barcelona – Real Madrid 3/12: Ovisst El Clásico!

Spelbloggare Publicerat: 2 december 2016

El Clásico! Är ni redo? Världens största fotbollsmatch – Barcelona mot Real Madrid. Camp Nou är platsen och därifrån har vi lite av en skrällkänsla, till alltför bra betalt.

Sveriges bästa bonusguide: Här hittar ni de bästa kampanjerna från 30 spelbolag!

Två av världens största fotbollsklubbar ska mäta musklerna och miljontals tittare över hela världen kommer följa matchen. Strålkastarljuset på Camp Nou, 16:15 är avsparken och matchen ses på Viasats kanaler samt Viaplay. Dessuom sänder Unibet matchen gratis för sina kunder.

En bortavinst, skulle det betyda att loppet är kört? Nja, det kanske är att ta i – men uppförsbacken skulle bli brant för katalanerna. Avståndet till just Real Madrid på toppen av kullen är på sex pinnar när 13 matcher av serien är avverkade.

Tokusel form i Barcelona, får inte alls till det. Bara två av de sex senaste matcherna har vunnits och det är anmärkningsvärt. B-betonad startelva presenterades borta mot Hércules i cupen senast och det slutade i ett 1-1-kryss. Dessförinnan, också oavgjort när Real Sociedad besöktes – i en match man närmast blev helt utspelade.

Helt tvärtom i Real Madrid, som på allvar hittat stilen. Behöver inte briljera vecka efter vecka, men har fått in en vinnarmentalitet i truppen. Inte en enda match av spelårets matcher har förlorats.

Värdet på bortalaget

I klassiska hatmöten, derbyn och liknande betyder ofta hemmafördelen lite mer i en vanlig serielunksfajt – så är inte fallet i El Clásico! Faktum är att fyra av de sex senaste inbördes matcherna slutat i bortavinster.

Det senaste mötet på Camp Nou vann också Real Madrid, 2-1.

Känns som en öppen match även denna. Barcelona har fördel av hemmaplan, men tenderar de inte att överskattas i matcher som denna? Real Madrid leder ju ändå Primera División, är i klart bättre form och har fått in en stark mentalitet i truppen.

Senast i den andra halvan av november vann Real Madrid med 3-0 över Atlético Madrid – på bortaplan.

Stort minus att Gareth Bale med största sannolikhet missar matchen för Real Madrid. Katalanerna får i deras tur troligtvis tillbaka Andrés Iniesta i speldugligt skick, men frågetecken för formen där. Matchotränad.

Gästerna ska ha en mycket större chans än oddsen indikerar.

Real Madrid +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 3,15 x insatsen hos Unibet.

Unibet har dessutom ett unikt erbjudande för våra läsare inför El Clásico. Öppna et konto via denna länk och få utöver den vanliga bonusen på 1 000 kr ett freebet värt 100 kr på El Clásico.

Oddsboost: 7,0 på Barca eller 13,0 på Real

Betfair låter nya kunder spela på de sjuka oddsen 7,0 på Barcelona eller 13,0 på Real Madrid inför lördagens möte. Dessutom insatsen tillbaka om spelet missar. Klicka här för att läsa mer och ta del av kampanjen.

Speltips:

Speltips: Real Madrid +0 mål (asian handicap)
Odds: 3,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus + 100 kr freebet på El Clásico)
Spelstopp: 16:15, lördag 3/12
TV:  viasatultrahd logo viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: