Speltips, Barcelona – Real Sociedad 26/1: Spiken i kistan

Spelbloggare Publicerat: 25 januari 2017

Barcelona sitter i förarsätet inför cupreturen mot Real Sociedad på Camp Nou – och mycket talar för att katalanerna löser det här utan större problem. Proppen ur?

Inför det omvända mötet, för exakt en vecka sedan när den här matchen spelas, bröt Barcelona deras mardrömssvit på Anoeta; tio år utan vinst.

Bortamatcherna mot Real Sociedad har varit rena mardrömsresorna för katalanerna, men de lyckades alltså vinna en tajt strid med 1-0 tack vare Neymars fullträff i den 21:a minuten.

Nu, förutom att det var psykologiskt viktigt, har Barcelona redan ena foten i semifinalerna. På Camp Nou sviker de sällan och den fördel de har kan lätt förklaras i såväl 1X2-oddsen – 1,27-6,25-12,50 – som de över vilken sida som ska avancera vidare; 1,04-21,00. Oddssättarna verkar säkra – här är skrällen en bra bit borta, va?

Varmare vindar blåser i Katalonien just nu och Barcelona har i takt med att formen hittats fått blodsmak i munnen i jakten på både serie- och cuptiteln. Därutöver väntar slutspel i Champions League i mitten av februari.

Allt som allt har Real Sociedad presterat över all förväntan under spelåret, vilket den femteplats som innehas i Primera División är en indikator på. Viss svajighet har påvisats ibland, men det mesta har varit positivt för Sociedads del.

Vinner klart?

Lite rotation kan vi räkna med, men starka startelvor väntas presenteras – Copa del Rey tas på största möjliga allvar. Bland annat ser det ut som att Barcelonas sylvassa topptrio Neymar-Suarez-Messi kommer spelas från start, precis som i det omvända mötet.

Här ska Barcelona ses med mycket bra chans att sätta spiken i kistan, vinna utan större problem. Sociedad är inte i närheten av lika starka borta, kontra hemma och kan mycket väl få betala för att de måste jaga ur underläge här.

Vi vet ju hur vassa Barcelona är när de får lite ytor…

Dessutom har Sociedad visat tendenser till att falla extremt hårt när det väl blåser motvind. 1-5 mot Deportivo La Coruna i december 0ch 0-4 mot Sevilla nu i januari visar på just det.

Barcelona har fyra raka vinster och en målskillnad på 13-1 i dessa. Med momentum, hemmaplan och en motståndare som kan behöva pusha upp positionerna på Camp Nou, kan vi se siffrorna skjuta i höjden.

Minst två baljor borde hemmalaget ta det här med.

Barcelona -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med två mål – testas till 2,02x hos Unibet, som ni får en 1 000-kronorsbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Barcelona -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 2.02 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:15, torsdag 26/1
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: