Speltips, Barcelona – Villarreal 8/11: Katalanerna i kalasform

Spelbloggare Publicerat: 8 november 2015

Barcelona fortsätter skövla ner allt möjligt motstånd även utan Leo Messi och mot ett avbräcksskjutet Villarreal borde trean inte vara alltför svår att lösa.

Det skiljer ”bara” fyra pinnar i serien, men visst är kvalitetsskillnaden större än så och det kommer tabellen påvisa när spelåret ska summeras. Barcelona står som tvåa, med sämre målskillnad än ärkerivalen Real Madrid, på 24 pinnar på 10 matcher och Villarreal alltså på 20 stycken – är med det femma.

Bara att höja på hatten; Villarreal har varit överraskande bra hittills, men ännu inte ställts inför de svårare uppgifterna och formen pekar ändå nedåt, trots att toppkonkurrenten Sevilla besegrades med 2-1 på hemmaplan förra veckan. Sviktande resultat under en period och man har en vinst, ett kryss och två förluster i de senaste seriematcherna. Europamatchandet som spökar?

Här saknar man ordinarie mittbacken Bertrand Bailly och anfallaren Léo Baptistão. Halvtuffa avbräck, det förstnämnda av större betydelse.

Vinner med minst två bollar

Att komma till Camp Nou och städa undan Barcelona – det finns betydligt enklare uppgifter, om det ens finns någon svårare. Katalanerna är i kalasform; de här totala krossarna de brukar bjuda på då och då har vi inte sett skymten av på en bra tid, men det är ändå ofta inget snack om saken.

Fem av de sex senaste matcherna har vunnits – alla med minst två baljor – och övrig var i cupen, mot Villanovense – men då ställde man upp med en helt b-betonad startelva. Framförallt har man fått ordning på försvarsspelet efter en tveksam seriestart i den bemärkelsen och nollan är hållen i 270 raka minuter just nu.

I Leo Messis frånvaro har både Neymar och Luis Suaréz steppat upp rejält – anfallsstjärnorna har fått ihop ett makalöst vasst samarbete och de sätter total skräck i vilken backlinje som helst. Nu blev förvisso Ivan Rakitic skadad senast, men å andra sidan får man tillbaka Andrés Iniesta samt Sergi Roberto från skadeuppehåll.

Har faktiskt svårt att se Villarreal, mot ett Barcelona i rådande form, kunna hålla siffrorna jämna på Camp Nou. De två senaste inbördesmötena har båda slutat 3-1 i katalanernas favör och sex i följd har vunnits. Liknande nu?

Barcelona -1,5 mål (asian handicap) är absolut okej att investera i till 1,95x. Tack Bet365!

Speltips:

Speltips: Barcelona -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, söndag 8/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Barcelona 1,34 betrally logo
Oavgjort 5,75 bwin logo
Villarreal 11,00 titanbet logo
Över 2,5 mål 1,56 redbet logo
Under 2,5 mål 2,60 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: