Speltips, Barnsley – Nottingham Forest 25/11: Skrällbud!

Spelbloggare Publicerat: 24 november 2016

Vi tar oss ner i Championship under fredagskvällen – Barnsley tar emot Nottingham Forest, och då tror vi att en liten skräll kan lura runt hörnet…

Från tredjedivisionen, till omedelbar succé i Championship. Barnsley öppnade spelåret på ett suveränt sätt, som nykomlingar ofta lyckas med, för att ha klappat ihop totalt därefter. Klubben har sjunkit och sjunkit i tabellen och har ”bara” sex pinnar till godo ner till det helröda tabellområdet.

Frågan är; kan Barnsley hitta glädjen på nytt? Av den senaste tiden att döma blir det svårt.

Nottingham är i en ännu mer prekär situation, tre pinnar under just Barnsley. Maskineriet har hackat, men finns det så mycket mer att kräva av dem? Att de ska överleva i serien, absolut, men mycket mer än så? Nja.

Som ni förstår är det troligen inte den hetaste av matcher som väntar oss…

Gästerna spelas

Galna skadeproblem, en sämre plats i tabellen – vad talar då för Nottingham Forest? Jo, helt enkelt det faktum att de är bättre än Barnsley. Punkt, och så är det med det.

När spelåret ska summeras är undertecknad närmast säker på att Nottingham kommer hittas ovanför Barnsley i tabellen. De är för den delen inte speciellt bra i Championshipmått mätt, men ändå klasserna bättre än kvällens motståndare. Ska ses med bra chans, bortaplan till trots.

Nu ser Barnsleys formrad helt acceptabel ut, 1-3-0 i den, men schemat har varit oerhört enkelt och det är snarare problematiskt att fler pinnar inte spelats in. Bara en av de tio senaste matcherna har vunnits och på hemmaplan är man utan vinst sedan slutet av augusti, sex matcher sedan dess.

Nottingham stod för en bra prestation nu senast efter uppehållet; vann med 2-0 borta över Ipswich. 0-0 hemma mot QPR dessförinnan. Visst borde de undvika att förlora även här?

Gästerna spelas med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort – +0 mål (asian handicap) – till 2,15 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos! Borde de till och med inte vara knappa favoriter här?

Speltips:

Speltips: Nottingham Forest +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 25/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: