Speltips, Bastia – Nantes 9/3: Fel favorit på Stade Armand Césari

Spelbloggare Publicerat: 8 mars 2016

Mittenkonkurrenterna i Ligue 1, Bastia och Nantes, drabbar samman i en oviss batalj på Stade Armand Césari – och vi tänker oss att oddssättarna inte plitat ner fel favorit på förhand.

Mittenskiktet – eller ja, mellan trean Lyon och tredjejumbon Gazélec Ajaccio – är förvånansvärt tätt och faktum är att flera av de klubbarna som just nu hittas på den undre tabellhalvan fortfarande kan räknas med i striden om Europabiljetterna.

Här är det elvan som tar emot åttan. Endast två pinnar skiljer dem åt och Nantes, som inför matchen är närmast att koppla kontakt om Europaplatserna, har så lite som fyra pinnar upp dit. Dessutom har de flesta i samma strid spelat en match mer, så båda parterna ser förstås möjligheten att stärka sina aktier inför slutspurten av serien.

Bastia ska vara favoriter

Köper inte hur oddssättarna resonerar på resultatmarknaderna inför matchen. Trots att det är så pass jämna parter, ställs Nantes ut som favoriter – på bortaplan! Klart missvisande och undertecknad hade istället velat pusha upp Bastia som hyfsat klara oddsfavoriter, ja; om jag hade haft titeln oddssättare.

Dessutom är Bastia i klart bättre form än sina motståndare. Förvisso löstes bara oavgjort, 0-0, hemma mot Lorient senast, vilka hittas exakt i samma tabellskikt som dessa två, men det följde upp tre raka vinster – alla med hållna nollor. Försvarsspelet klickar perfekt.

Blandats mycket från Nantes sida på sistone. Blivit en hel del kryss, men förra veckan blev det åka av mot femman Rennes. Förlustsiffrorna – hela 1-4. Katastrofal prestation, där man blev helt sönderkontrade.

På skadefronterna behöver vi inte nämna alltför mycket. Lite tunt på Nantes mittfält, men ja; det ser helt okej ut.

Bastia ska ha en bra chans att vinna detta och den raka ettan kan spelas till trippelt betalt, men vi ser kryssrisken som relativt stor och spelar istället värden med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort till finfina 2,02x.

Speltips:

Speltips: Bastia +0 (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, onsdag 9/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bastia 3,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 2,95 unibet logo
Nantes 2,80 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,98 redbet logo
Under 2,5 mål 1,43 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: