Speltips, Bastia – Nice 20/1: Mybet dukar ut spelvärde

Spelbloggare Publicerat: 19 januari 2017

Botten mot toppen i Ligue 1. Bastia, som är i en utsatt position, ska försöka skrälla hem pinnarna mot tabelltvåan Nice på Stade Armand Cesari. Speltips, odds och startelvor hittar ni här…

Kometen Nice jagar serietiteln och endast målskillnad skiljer dem från ettan Monaco. Häck i häl, med ett avstånd på tre pinnar, hittas den stora förhandsfavoriten tillika de senaste årens dominant, PSG. Det är just de tre det står emellan om titeln. Resterande har hamnat alltför långt på efterkälken.

När vi vänder på tabellen hittar vi Bastia. De står på platsen precis ovanför strecket med målskillnad som håller dem på säker mark. Bränner underifrån… Formen ser inte speciellt bra ut och i återstarten efter uppehållet blev det en 0-7-förlust mot PSG i Franska cupen och förra veckan föll man med 0-1 mot Nancy.

Välfyllda frånvarolistor sedan en bra tid tillbaka. Därtill har Bastia Allan Saint-Maximin avstängd och Kaoutari samt Coulibaly borta i Afrikanska mästerskapen. Nices Michael Seri är också på landslagsuppdrag. En hel del defensiva avbräck.

13 insläppta på 20 matcher

Defensivt är Nice suveräna, och har varit det även med flera defensiva avbräck. Kunnat rotera om och ändå leverera.

Det är ju bara att titta på statistiken; 13 insläppta på 20 matcher. Klart minst i serien. De två senaste seriematcherna har båda slutat mållösa, 0-0. Däremellan en cupförlust, men det är klart att fokus är på serien med tanke på hur situationen runt titelracet ser ut.

Hur som helst; Nice bör kunna bidra till att tajta ihop det här. Försvarsstarka och spelar sällan någon full fart framåt-fotboll.

Bastia har ännu inte målat på de 180 minuterna efter uppehållet. De kommer säkert vilja föra matchen en del här, men lär stå inför problem att få hål på ett kompakt och solitt Nice. Senast var man inblandade i en mycket tät fajt, och föll med 0-1 mot Nancy.

BLGM – nej spelas till 1,95x hos Mybet, som ni får en unik välkomstbonus hos – på 1 000 kronor! Där sticker de ut hakan och erbjuder 12 punkter mer än den konkurrent som betalar näst bäst.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör INTE mål
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 20/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: