Speltips, BATE – Barcelona 20/10: Fortsätter på den lyckosamma stigen

Spelbloggare Publicerat: 20 oktober 2015

Varför ändra på ett vinnande koncept? Vitryska BATE tar emot Barcelona i Champions League och det väntas bli proppen ur från katalanerna, men dröjer målen – som vanligt?

Ladda upp spelkassan: Här är de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag!

Här för att lära. Det var lite så tankegångarna snurrade när BATE lottades in i en så pass svår grupp som grupp E – Barcelona, Bayer Leverkusen och Roma är konkurrenterna – men ett hopp tändes efter att man, som från klar himmel, plockade ner Roma senast efter att ha öppnat matchen på ett sprudlande sätt; 3-0 stod det efter 30 minuter och slutresultatet skrevs 3-2.

Lovar en del inför framtiden, men man ska fortfarande vara extremt nöjda om tredjeplatsen, vilken leder till slutspelet i Europa League, plockas. Finns få matcher som man ska ha en okej chans att skrälla i här, detta är inte en av dem.

Mästarna Barcelona. Giganterna från Katalonien. Siktet är på en ny titel – och den bör man ha bra möjlighet att kamma hem, även fast Leo Messi beräknas vara borta i närmare en och en halv månad från nu i och med den skada han åkte på i slutet av förra månaden, hemma mot Las Palmas. Slutspelet ska inte vara i fara.

1-1 borta mot Roma och 2-1 hemma mot Bayer Leverkusen har man löst i de två inledande matcherna. Inte i närheten av prickfria prestationer, men vi har ändå fått skåda vilka kvalitéer katalanerna besitter i perioder. Facit är i alla fall okej och här kan man ta ett stort kliv mot att bli slutspelsklara.

Spelet suttit i sex raka matcher

Skickat upp ett par rekar med identiskt spelobjekt när Barcelona varit inblandade i händelserna på sistone och det har varit lyckosamt. Bara att fortsätta på samma spår nu – extra bra är känslan eftersom oddssättarna envist väljer att inte justera ner oddsen.

Det handlar om vilken halvlek som ska bjuda på flest mål – den andra, är vad vi tror och investerar våra polletter i.

Barcelona är experter på att mala ner sina motståndare; blir sällan stressade eller desperata – man vet att det oftast ger utdelning, även om det kan komma att dröja ibland. Räknar med att BATE kommer ställa upp ett 11-mannaförsvar från start, att främst försöka hålla nollan och i andra hand hålla siffrorna nere.

Skulle Barcelona ändå ha spräckt nollan i första halvlek, då måste BATE framåt och det kommer man, med all sannolikhet, att straffas för. Skänka bort ytor här – det kan bara sluta illa.

I sex raka matcher för Barcelona har det blivit fler mål i andra halvlek kontra första. Envist håller de ändå fast vid att oddsen inte ska justeras på marknaden. Det tackar vi ödmjukast för.

Flest mål i andra halvlek spelas till 2,05x hos ComeOn.

Speltips:

Speltips: Halvlek med flest mål: andra halvlek
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (3 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 20/10
TV:  viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
BATE 12,00 titanbet logo
Oavgjort 6,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Barcelona 1,33 betway logo
Över 2,5 mål 1,60 bwin logo
Under 2,5 mål 2,50 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: