Speltips, Bayern München – Arsenal 15/2: Enkelt val av sida

Spelbloggare Publicerat: 14 februari 2017

Valet av sida hade inte kunnat vara mycket enklare än när Bayern München möter varandra i det inledande mötet av två i CL-åttondelsfinal. Blir det en ”walk in the park” för tyskarna eller kan Wengers mannar streta emot?

Hämta en ny bonus inför kvällens supermatch! I Sveriges bästa bonusguide hittar ni flera unika erbjudanden från de största spelbolagenklicka här!

Mot Allianz Arena! Åttondelsfinalerna fortsätter radas upp och här har vi, utan tvekan, en av de som i alla fall vi ser mest fram emot. Namnstarkt mot namnstarkt, två av de största och mest följda klubbarna i världen. Som upplagt för fotbollsfest!

Arsenal har, trots stora ekonomiska muskler, inte förmått att utmana om de stora titlarna på senare år och Champions League tycks man alltid ramla ur i just åttondelsfinalen, den första rundan efter gruppspelet. Vid hela sex tillfällen på raken har det blivit så. Är det en förbannelse över ”Gunners”?

Annat med Bayern München, som både varit och är en av de stora dominanterna i Europa. Bundesliga toppas år efter år och i Champions League har man allt som oftast mycket att säga till om. Men den senaste CL-titeln kom 2012/13 – och förhoppningen är att kunna köra ända in i kaklet nu. På oddsfronten är de nästfavoriter till att vinna hela kalaset, bakom Barcelona.

Aaron Ramsey och Santi Cazorla är alltjämt out för Arsenal. Gästerna har Jérome Boateng borta, men annars få orosmoment.

En ”walk in the park”?

Det här lutar faktiskt åt en överkörning från Bayern München.

Arsenal känns som ett utmärkt, perfekt motstånd för dem i ett CL-dubbelmöte. En av ”Gunners” ömma punkter är att de inte alls är bra på att anpassa deras spel efter bättre motståndare och spelar rätt naivt, även när nivån höjs.

Nu är formen dessutom dunkel för Arsenal, som innan den knappa 2-0-vinsten hemma över Hull – det kunde ha sluta hur som helst – hade två raka torsk radats upp; mot Chelsea och Watford. Gillar inte alls vad de visat upp.

Och om – när – Bayern München väl får in 1-0 här på Allianz Arena, och bollen väl är i rullning, kan siffrorna mycket väl skjuta i höjden. Det skulle inte alls förvåna om det här i praktiken redan var avgjort till returen på Emirates Stadium.

Det må inte sprudla om Bayern München, men resultaten fortsätter pricka in och Bundesliga toppas. Inte minst på hemmaplan är man en mardrömsmotståndare för vilka som helst ute i Europa – 14 av de 15 senaste CL-matcherna har vunnits under ordinarie tid. Ofta med större siffror.

Gästerna, som nämnt, tenderar att spela naivt och får Bayern München minsta lilla utrymme, då straffar de Arsenal direkt.

Passande motstånd, klasskillnad och hemmaplan. Vad bäddar det för?

Bayern München -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de ”bara” vinner med uddamålet – klickas i till de 2,10 x insatsen som dukas ut av Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Bayern München -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 15/2
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: