Speltips, Bayern München – Arsenal 4/11: Upprepar de succén?

Spelbloggare Publicerat: 4 november 2015

Den oväntade 2-0-vinsten i den omvända matchen till trots – Arsenal är fortfarande pressade i kampen om en slutspelsbiljett. Next up: Bayern München på Allianz Arena.

Ladda upp spelkassan: Här hittar ni de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag!

Med kniven upptryckt mot strupen lyckades Arsenal lösa en trea mot ett Bayern München med stort bollinnehav, men liten skärpa på Emirates Stadium. 0-0 stod fram till under slutkvarten, då Oliver Giroud hittat nätet efter bara tre minuter på planen och i slutsekunderna fastställde Mesut Özil slutresultatet, 2-0.

En närmast perfekt utförd match av Londonklubben; sättet som Bayern München, den tyska maskinen, avtrubbades, hur man sårade dem via snabba attacker – det är imponerande. Men som nämnt; även om pressen lättade lite i och med den vinsten så är man fortfarande på efterkälken i kampen om slutspelsbiljetterna. Såhär ser det ut närmare bestämt:

1. Bayern München, 3: 2-0-1, 6 poäng, +6
2. Olympiakos, 3: 2-0-1, 6 poäng, -1
3. Arsenal, 3: 1-0-2, 3 poäng, +0
4. Dinamo Zagreb, 3: 1-0-2, 3 poäng, -5

Generöst betalt på handikapplinan

Vad vi fått se av Arsenal hittills under spelåret är ett manskap med enorma toppar och djupa dalar. Stått för prestationer som påminner om storhetstiden, men också fallit ihop och förlorat, till och med förnedrats, av klart sämre motstånd – på pappret.

Då är det väl så att man lika väl kan förlora med 0-5 liksom vinna här på Allianz Arena, men jag lutar åt att de ska ha en bra chans att fixa ett positivt resultat. Både form och väntad matchbild talar för det.

Över det hela har Arsenal dock varit bra. Förstaplatsen i Premier League delas med Manchester City och 2-0-vinsten i det omvända mötet med detta innebär att hoppet om en Europasuccé alltjämt lever. I veckan stod man dessutom för en kalasprestation när Swansea kördes över med 3-0 – på bortaplan.

Fortfarande ett par betydande spelare på skadelistan, men de som är och varit friska och hela ska inte behöva ursäkta för sina prestationer. Ljusnat på skadefronten för Bayern München, även fast de fortfarande saknar några viktiga pjäser.

Tyskarna stod för en klart underkänd prestation i veckan, när man spelade 0-0 borta mot Frankfurt. Udden totalt avtrubbad där. Oerhört lite skapades i relation till hur mycket boll man hade.

Två år i följd har dessa två mött varandra på Allianz Arena. Senast slutade det 1-1 och dessförinnan 2-0 till Arsenal.

Bör bli match av det här… Arsenal +1,5 mål (asian handicap) – innebär polletter in vid bortavinst, oavgjort och uddamålsvinst för värden – till 1,84x hos 10Bet. Saknar ni konto hos 10Bet erbjuder de våra läsa en unik bonus som ger 100% upp till 1 000 SEK istället för 50%. Klicka här för att låsa upp bonusen.

Bara för våra läsare: Spelbolaget dubblar vinsten i denna match

ComeOn har inte bara marknadens högsta bonus värd hela 3 000 kronor. Nu kan våra läsare dubbla vinsten om de spelar att Bayern vinner mot Arsenal.

Så här fungerar kampanjen:

1. Klicka här för att öppna ett konto och ni får 3 000 kr bonus direkt. Har ni redan ett konto? Då är det bara logga in som vanligt.

2. Spela att Bayern München vinner mot Arsenal (maxinsats 350 kr).

3. Om Bayern vinner utbetalas ordinarie vinst direkt precis som vanligt. Maila sedan ditt användarnamn till [email protected] och så kommer ComeOn i efterhand dubbla din vinst.

Exempel: Satsa 350 kronor till oddset 1,4. Om Bayern vinner får ni 490 kronor direkt efter matchens slut och sedan efter ni mailat in ert användarnamn får ni ytterligare 490 kronor.

Speltips:

Speltips: Arsenal +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 4/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bayern München 1,40 betway logo
Oavgjort 5,40 unibet logo
Arsenal 8,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,53 ladbrokes logo
Under 2,5 mål 2,65 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: