Speltips, Bayern München – Atlético Madrid 6/12: Löjlig värdering av spelbolagen

Spelbloggare Publicerat: 5 december 2016

En i praktiken betydelselös match mellan tungviktarna Bayern München och Atlético Madrid bjuds det på i tisdagskvällens Champions League. Förutsättningarna öppnar för en – skräll?

I och med Bayern Münchens lika oväntade som illavarslande praktfiasko i Ryssland senast, när man föll med 2-3 mot Rostov, är kampen om topplatserna avgjord i grupp D. Atlético Madrid, fem vunna av fem möjliga, blir etta, Bayern tvåa och mellan PSV och Rostov är det öppet race om tredjeplatsen, vilken leder vidare till slutspelet i Europa League.

Med andra ord; den största faktorn för ett bra resultat och prestation här är – motivationen. Kan den hittas?

Annars är det lite pressade situationer för båda parter i respektive inhemsk serie. Bayern München jagar häck i häl på sensationen RB Leipzig, är i lite halvdan form och har mer att bevisa. För Atlético Madrid är titeln en bra bit borta och från deras fjärdeplats skiljer nio pinnar upp till serieledande Real Madrid.

Positiva truppbesked för Bayern med spelare som Xabi Alonso och Holger Badstuber tillbaka i träning och eventuellt spel. Annars precis som väntat – för båda parter.

Helt öppet

1,67-4,15-6,05. Kan ni förstå att det är så 1X2-marknaden ser ut just nu?

Bayern München, i halvdan form och som en stor besvikelse här i Champions League, presenteras alltså som storfavoriter i en match som inte kommer påverka deras framtid överhuvudtaget, åtminstone inte på pappret.

Blir svårt att hitta motivationen för tyskarna. Kommer säkert inte heller krävas mycket för att spelarna ska bli uppretade och i senare led bli otåliga – något som borde kunna utnyttjas av ett fantastiskt omställningsstarkt Atlético Madrid.

Gästernas tränare Diego Simeone är en erkänd vinnarskalle och med deras CL-succé borde det finnas mer att hämta ut Atléticospelarna – fastän lika lite är i potten, är det lättare att segla i medvind.

Det omvända mötet slutade med en 1-0-vinst för spanjorerna. Liknande nu?

Undertecknad menar att det här ska helt öppet.

Atlético Madrid spelas därför med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till kalasbra 4,70 x polletterna hos Unibet. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett – sätt in 500, få 1 500 kronor att spela för!

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid +0 mål (asian handicap)
Odds: 4,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 6/12
TV:  tv3sport logo viasatultrahd logo viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: