Speltips, Bayern München – Bayer Leverkusen 26/11: Målpolletter till det dubbla

Spelbloggare Publicerat: 25 november 2016

Ett för tillfället svajigt Bayern München har tappat förstaplatsen och har ställt in siktet på att återta den. Nästa uppgift; Bayer Leverkusen på Allianz Arena. Kan de värjas undan i jakten på tre friska pinnar?

In i uppehållet som serieledare – tillbaka efter det med en 0-1-förlust över rivalen Borussia Dortmund och istället en andraplats, med tre pinnar upp till sensationen RB Leipzig. Den torsken följde upp ännu en, dock en klart mer oväntad sådan, borta mot ryska Rostov i Champions League-gruppspelet, där man nu blir tvåa och får ställas inför tuffare motstånd i slutspelet.

Blåser alltså lite motstånd för Bayern…

Bayer Leverkusen är också en stor besvikelse. Siktet är, förstås, på en Europabiljett – för tillfället spelar man, precis liksom motståndarna, i Champions League – men 11 matcher in i serien är de inte i en bättre position än nia, 16 pinnar inkasserade. Däremot bättre besked i CL, där man i veckan blev klara för slutspel.

Mer eller mindre oförändrat på Bayerns truppfront. Manuel Neuer är tillbaka och Arjen Robben kommer närmare spel. Stefan Kiebling och Lars Bender är osäkra för Leverkusen medan Karim Bellarabi är out.

Svajig defensiv

Satsar polletterna på – mål.

Tänker att en rätt öppen match kan vara att vänta, av flera orsaker.

Framförallt; Bayern München, den part som kommer vara spelförande mer eller mindre hela matchen, är oerhört svajiga. De blev bortkontrade totalt borta i Ryssland senast, av Rostov, och blev extremt sårbara vid tappad boll på mittfältet. Lite liknande tendenser i flera veckor också – i sex raka matcher har man släppt in mål och målat framåt i fem av dessa.

Att Bayern lämnar en hemmamatch mållösa på hemmaplan, det händer mer eller mindre inte…

Leverkusen är kapabla och levererar faktiskt rätt bra offensivt, men har också bekymmer defensivt. Bör kunna kontra in en balja som Bayern sett ut på sistone. En som trivs när det uppstår ytor, det är Chicharito. Lite halvdan form på honom, men alltid ett hot framåt.

BLGM – ja spelas till dubbelt betalt hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 26/11
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: