Speltips, Bayern München – Werder Bremen 12/3: Målskytte- och handikappidé

Spelbloggare Publicerat: 11 mars 2016

Bayern München välkomnar pånyttfödda Werder Bremen till Allianz Arena och med tanke på serieledarens kommande CL-retur mot Juventus i veckan, borde det kunna bli en tät batalj.

Avgjort eller ej? I teorin borde Borussia Dortmund ha en helt okej chans att knapra in på Bayern München – bara fem pinnar skiljer dem åt – men Bayern håller en fenomenal nivå. Förvisso en liten formdipp nu, men det är sällan som poäng tappas och framförallt matcher förloras. Visst borde den fjärde raka serietiteln kammas hem?

Med nyvunnet mod och självförtroende efter flera fina prestationer och två vinster i följd, har Werder Bremen fått huvudet upp över vattenytan, det röda tabellområdet. Endast tre pinnar skiljer dock ner till kvalplatsplacerade Frankfurt, så om man åter skulle falla in i en formdipp kan det sluta illa.

11 mål på de 10 senaste matcherna

Fanbäraren i den här vändningen för Werder Bremen, det är den före detta Bayernspelaren Claudio Pizzaro. 37-åringen har stått för 11 baljor på de 10 senaste matcherna; bidrar enormt med sin rutin och spets i offensivt målområde. Klinisk som få.

Det är inte så att det är två knappa vinster som Bremen plockat heller. 4-1 har segersiffrorna skrivits – både borta över Bayer Leverkusen och hemma över Hannover 96. Fenomenala prestationen, där nämnde Pizzaro prickat in fyra strutar.

Nu möter det pånyttfödda laget dominanterna Bayern München vid helt rätt tillfälle. De fick ”bara” 0-0 mot Dortmund senast och förlorades dessförinnan med 1-2 hemma mot Mainz 05. I veckan väntar CL-returen mot Juventus och det är klart att fokus redan riktas mot den fajten. Kan mycket väl bli så att en del ordinarie pjäser ställs vid sidan av här.

Förra månaden prickade vi in målskyttespelet på Pizzaro till 4,00 x insatsen när Bremen besökte Gladbach. Nu får vi hela 6,00x för det – galna värdesiffror.

Testar även en peng på Bremen +2,5 mål (asian handicap) till 1,91x hos 10Bet. Skulle inte bli förvånad om det oddset dalar till närmare avspark.

Speltips:

Speltips: Claudio Pizzaro målskytt ”anytime” (insatsen tillbaka om spelaren inte startar)
Werder Bremen +2,5 mål (asian handicap)
Odds: 6,00 / 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
10Bet   (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 12/3
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bayern München 1,15 expekt logo
Oavgjort 9,50 betsafe logo
Werder Bremen 23,00 titanbet logo
Över 3,5 mål 1,86 unibet logo
Under 3,5 mål 2,05

 

Oddsens motsvarighet i procent: